תזונה בגיל 6.5 חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תזונה בגיל 6.5 חודשים
    שרית
    20/04/2009

שלום,
    אצל בני אובחנה אלרגיה למוצרי חלב בגיל שבועיים לערך. מאז צורך סימילאק צמחי ומתפתח היטב.
    אני מנסה כבר שבועיים שלושה לגוון לו מעט את הארוחות. מבחינת פירות בננה הכי אהובה עליו. תפוח לחוד אינו מחבב במיוחד וכשראיתי שאין תגובה לבננה ערבבתי יחד עם תפוח. מקווה שנוהגת נכון. מה שמדאיג אותי הוא עניין המרק. בטיפת חלב אמרה לי לתת לו בהתחלה לטעום כל ירק בנפרד. התחלתי מגזר והוא לא הסכים בשום אופן. ניסיתי תפו"א עם גזר גם לא הלך. יש לציין שניסיתי להוסיף לגזר בננה והוא אכל את זה דווקא. האם יש הצעות/ המלצות איך לנהוג בסרבני מרק? אני רוצה להפחית את צריכת הסויה (סימילאק) ככל הניתן בשל ההורמונים המצויים בו אך חוששת לגרום לו דחייה למרק עוד יותר. מה כדאי לתת לו? אילו שילובי ירקות נחשבים לבטוחים יותר הן מבחינת אלרגיה והן מבחינת העדפה של התינוקות? ממש נואשת. חזרתי לעבודה והזמן היחיד שיש לי לכך הוא בערב כך שאין יותר מדי זמן לניסיונות.

תודה מראש וסליחה שהארכתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תזונה בגיל 6.5 חודשים

הוספת תגובה

• לשרית

כוכבית דוידיאן
    22/04/2009

היי, באופן כללי יש יותר תופעות אלגיות לפירות וכמעט לא לירקות. לא ציינת אם נתת לו כבר לנסות בטטה, בדרך כלל התינוקות מאוד אוהבים אותה בגלל טעמה המתוק והמרקם הנעים, לבטטה ניתן להוסיף בהדרגה קישוא, תפוח אדמה, גזר, אבוקדו.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו