למה מדלגים על שאלתי???

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למה מדלגים על שאלתי???
    מיכל
    20/04/2009

שלום בני בן 10 חודשים לא אכלן גדול....
    לבני יש asd ובעתיד נאלץ לעבור סגירה של ה asd ולכן חשוב לי שבני יאכל ויתחזק.
    בני אינו מוכן לאכול בקבוקים מגיל 7 חודשים כמו כן אינו מוכן לאכול כל תחליף חלב או דייסה למיניהם בכפית(נסינו הכל).
    כל יום ב 2 ו 6בבוקר בני בוכה מעט(אך עם עיניים סגורות) ואני נותנת לו בקבוק סימילאק והוא אוכל את כולו(זו הדרך היחידה בה אני מצליחה לתת לו קצת תחליף חלב).ואח"כ הוא ממשיך לישון ברוגע.
    האם זה נקרא שאני נותנת לו אוכל בזמן שינה?
    ומדוע אסור לתת בקבוק מתוך שינה?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    למה מדלגים על שאלתי???

הוספת תגובה

• למיכל

כוכבית דוידיאן
    22/04/2009

היי, נתחיל מהסוף, אסור לאכול בזמן שינה מכיוון שאז יש סיכון להקדים קנה לוושט.
    גם אם הוא אוכל עם עיניים סגורות ונראה לך שהוא כבר חצי ער זה בסדר. בכל מקרה באמת חשוב מאוד שהוא יאכל, מתי שיוצא לך, לא ציינת איך הוא מקבל את שאר הארוחות, אני ממליצה לך להוסיף לו אבוקדו לפירות ולירקות וכן טחינה או חמאת שקדים אשר יוסיפו לו גם אנרגיה וגם חמרי תזונה חשובים.
    אם הוא מקבל פעמים ביום בקבוק והשאר אוכל יפה אין כל בעיה, המשיכי כך, בכל מקרה אם הוא סובל בהפרעות בתיאבון, אשמח לדעת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו