תזונת תינוקת בת שבועיים וחוסר שקט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תזונת תינוקת בת שבועיים וחוסר שקט
    אפרת
    30/04/2009

יש לי תינוקת בת שבועיים. עד לפני יומיים היא אכלה כל שעתיים-שלוש שילוב של הנקה (בעיקר) וסימילאק. כמו כן, הייתה ישנה כל הזמן בין הארוחות שינה שלווה.
    ביומיים האחרונים, משלשום בבוקר היא לא מפסיקה לבכות ולדרוש אוכל. כמו כן, ישנה שעתיים בסה"כ בכל היממה. היא אוכלת כל חצי שעה - שעה ובכל פעם נראית מורעבת כאילו לא אכלה שעות.
    מיד איך שהיא מסיימת לאכול היא מראה סימנים של אי נוחות ושוב מתחילה לבכות ללא הפסקה.
    מצד אחד, אני מזהה שזה בכי של רעב ומצד שני, אני חוששת מהאכלת יתר. (ביומיים אלו אכלה כל שעה בערך כמות של 80 CC של סימילאק + ינקה בין לבין).
    מה לעשות עם הבכי הבלתי פוסק ואי הרצון לישון ואיך להמשיך להאכיל אותה?
    אני כבר ממש מיואשת....

תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לאפרת

כוכבית דוידיאן
    03/05/2009

יקירתי, סביר להניח כי ביתך לפי כל התיאורים סובלת מגזים.
    המשיכי להאכיל אותה כרגיל, כאשר היא בוכה או מתפתלת את יכולה לקחת את הברכיים שלה לכוון החזה או לעשות לה את הבטן בעדינות סביב הטבור עם כוון השעון כמו כן את יכולה להעזר בתוספי התזונה לגזים המצויים היום בשוק כמו גליכול, גרייווטר, סימיקול, ביביזים ועוד...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו