תזונה לבת חצי שנה ושבוע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תזונה לבת חצי שנה ושבוע
    חסוי
    08/05/2009

שלום.
    להלן התפריט היומי של ביתי:
    07:00 - כ 160סימילאק
    10:30 - פירות
    14:00 - כ 180 - 200 מרק ירקות עם עוף
    18:30 - כ 70 סימילאק
    22:30 - כ 200 סימילאק + קורנפלור
    האם התפריט בסדר? האם יהיה נכון לבטל את הארוחה של 22:30 בלילה? אני רוצה שהיא תנסה לישון בלי לאכול כל הלילה.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תזונה לבת חצי שנה ושבוע

הוספת תגובה

• הבהרה

חסוי
    08/05/2009

הכוונה שלי היא האם כדאי להוריד לה ארוחה אחת. כלומר לאחד את הארוחה של 18:30 ושל 22:30 בערב לשעה 19:00 - 19:30. כיוון שהכל עניין של הרגל ואני לא רוצה שהיא תתרגל לקום בשעה 22:00 בכדי לאכול. הבעיה שלי היא שבסביבות השעה 19:00 היא לא אוכלת יותר מדי - אולי כי היא כבר יודעת שבשעה 22:30 היא תיקח את הארוחה המלאה שלה.
    האם את רואה לנכון שכדאי לעשות את השינוי הזה?
    אגב, היא שוקלת בערך 7 קילו - רק שבוע הבא אדע בדיוק...
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחוף

ד''ר חוה סולם
    09/05/2009

שלום רב!
    לפי רשימת המזונות שביתך אוכלת, נראה שאוכלת ייפה, אני מקווה שגך המשקל שלה בהתאם.
    תנסי לדחות לה את ארוחת הערב בין חצי שעה לשעה ובמקום קורנפלור תוסיפי דייסת קינואה
    של מטרנה למת"ל, אני ממקווה שהשינוי יעזור לה לישון יותר טוב בלילה, (יתכן שהיא תתעורר
    יותר מוקדם בבוקר)מה שעדיף במקום לאכול בשעה מאוחרת, בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו