תזונת תינוקת בת חצי שנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תזונת תינוקת בת חצי שנה
    הדס
    14/05/2009

שלום, ביתי בת חצי שנה שוקלת כ- 8 ק"ג. ניזונה ממטרנה לאחר שלא הצלחתי להניק.
    לפני כ- 3 שבועות התחלנו לחשוף אותה בהדרגה לאכילת ירקות. בתחילה כל ירק בנפרד והיום מרק הכולל גזר, בטטה, תפוח אדמה וחתיכת עוף. היא ממש לא אוהבת את המרק, ולאחר "מאבק" אוכלת כמה כפיות. עם הפירות טרם התחלנו בהמלצת האחות בטיפת חלב.
    תזונתה- 8.30: תמ"ל- 180
    12.00: תמ"ל- 120
    13.30: מרק ירקות
    15.00: תמ"ל- 120
    18.00: תמ"ל- 120
    20.00: תמ"ל- 120
    22.00: תמ"ל- 120
    שאלותיי: 1. לגבי המרק- האם להמשיך להאבק ולנסות להאכילה בכפית או לעבור לאכילה מבקבוק?
    2. האם כמות המזון מספקת ומזינה דיה?

אודה להתייחסותכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תזונת תינוקת בת חצי שנה

הוספת תגובה

• תגובה

ניצן
    14/05/2009

היי

יש לי תינוק בן 8 חוד ואותו סיפור היה לי איתו בעניין המרק מה שאנ עשיתי זה פשוט לא לחצתי עליו זרמתי איתו ולאט לאט הוטמע בו עניין המרק יש לזכור דבר חשוב שהיא הורגלה מאז שנולדה לתמ"ל וזה שינוי בעבורה אז לאט לאט זה לוקח זמן אני שילבתי גם פירות היום הוא אוכל ירקות ופירות בכיף תקחי את הזמן תניל לה זמן הסתגלות זה אמור להיות שלב של טעימות ושלב מהנה בעבורה ולא סיוט
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להדס

כוכבית דוידיאן
    17/05/2009

היי, נתחיל עם סדר היום, כפי שאני רואה יש צפיפות בין כל ארוחה, אני ממליצה לך להתחיל ולפתוח מרווחים בין הארוחות, להגיע למצב של כ 180-240 מ"ל כל 3-4 שעות, פערים של כל שעתיים הם צפופים מידי ויכול להיות שהיא פשוט לא רעבה.
    מעבר לכך קצת סבלנות, היא צריכה להתרגל לטעם ולמרקם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו