מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מים!!!שימרית18/05/2009
ראיתי שרשמת לאחת הבנות שכמות המים המומלצת בגיל 7 חודשים היא 500 מ"ל הבן שלי שותה אולי 50מ"ל איך יכול להיות שהם צריכים לשתות 0.5 ליטר בגיל כזה זה לא המון???
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מים
מיכל18/05/2009כן, גם אני קצת נבהלתי מהתשובה. האם זה כולל התמ"ל או רק מים נטו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא נראה לי..
שימרית19/05/2009שזה קשור לתמ"ל וזה פשוט לא נראה לי הגיוני...נחכה לתשובה ונראה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמים
אורית19/05/2009היי אני זאת ששאלתי את התשובה.. אני חושבת שהיא התכוונה כולל התמ"ל, כמות הנוזלית ליון כולל התמ"ל. אני אשאל אותה שוב בצורה יותר ברורה. גם לי זה היה נראה מוזר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחייבות תשובה...
שימרית20/05/2009כמה מים תינוק בגיל 7 חודשים צריך לשתות ביום,רק מים?
לא קשור לתמ"ל או משהו אחר מים נטו?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שירה
ענבר ללוז20/05/2009המלצות הנוזלים לשתייה יכולות להשתנות בתנאים שונים. כמות הנוזלים תלויה בעונות השנה , בחום , ביובש , במצבי בריאות ומחלה. צריכת המים בתינוקות , יחסית למשקל גופם , גבוהה פי 5 מזו של מבוגר. 150 סמ"ק לק"ג בתינוקות לעומת 30 סמ"ק לק"ג במבוגר. מגיל 0-6 חודשים - 0.7 ליטר (חלב אם /תמ"ל). מגיל 7-12 חודשים 1.4 ליטר כולל המזון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטערת אבל לא מבינה
שימרית20/05/2009לדוגמא הבן שלי אוכל:
מנת פירות
מנת ירקות
4 מנות מטרנה של 180CC
איך בדיוק אני מחשבת כמה מים הוא צריך לשתות הרי יש גם מוצקים???
בבקשה תני לי תשובה מדויקת.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרוחמה
כוכבית דוידיאן26/05/2009היי, 500 מ"ל הם סך הנוזלים לכל היום כולל חלב ומרק.
בכל מקרה, אחרי ארוחת מוצרקים, בערך 15 דק' אחרי את יכולה להגיש לו כ 50 מ"ל מים. בירקות ובפירות יש סיבים תזונתיים והם סופחים נוזלים, כדי למנוע מצבים של עצירות חשוב לשתות.
גם אם בנך מבקש יותר מים אין כל מניעה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)