כמה שאלות...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה שאלות...
    מירי
    19/05/2009

בני כבן חצי שנה שוקל 8 ק"ג בערך.אחות טיפת חלב המליצה לא לתת לו דייסה בתוספת לתמ"ל מכיוון שהוא שוקל מעל לממוצע.
    הבעיה היא שהוא לא ישן לילה שלם ואמרו לי שתוספת דייסה לפני השינה תורמת לשינה רציפה יותר.שאלתי היא,, האם בכל אופן להוסיף לו ארוחה אחת של דיסה לפני השינה?האם ארוחה אחת תגרום לו להשמין?
    ואם כן, איזו דייסה מומלצת?
    ושאלה נוספת, בני לא אוהב לשתות מים. האם יש איזשהו תחליף?
    תודה רבה מאד
    מירי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כמה שאלות...

הוספת תגובה

• שטויות במיץ.

שימרית
    19/05/2009

את בהחלט יכולה לתת לו דייסה בתמ"ל רק לפני השינה ואני מאוד ממליצה על דייסת קינואה של מטרנה שגם עשירה בויטמינים וגם הערכים התזונתיים שלה גבוהים.

ואישית לבן שלי זה עוזר מאוד בלילה ו8 ק"ג בגיל חצי שנה זה לא כזה מעל הממוצע כמובן תלוי גם בגובה,בכל אופן אם זה פעם ביום זה ממש בסדר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אמת ויציב.

אביבית
    20/05/2009

8 ק"ג זה יופי של משקל ואת בהחלט יכולה להוסיף דייסת קינואה. גם אני מוסיפה לבייבי שלי והוא ממש לא בתת משקל..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למירי

מאיה
    21/05/2009

לגביי התיאוריה שדייסה "מרדימה" את הילד לאורך לילה שלם- בולשיט
    הילד שלי מגיל 4 חודשים אוכל תוספת דייסה וזה לא מנע את ההתעוררויות בלילה
    אך מה שכן- מאז שהתחלתי לתת לו דייסת קינואה אורגנית של מטרנה- הילד ישן לילה שלם וברוגע.
    אני לא יודעת אם זה בגלל הדייסה- אבל נוח לנו לחשוב כך...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על כל ההמלצות

מירי
    22/05/2009

עזרתן לי מאד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למירי

כוכבית דוידיאן
    26/05/2009

היי, נתחיל מהסוף, למים אין תחליף!!!! ואני לא ממליצה לך לעשות חלילה טעות ולהרגיל אותו למים ממותקים.
    לגבי דייסה, אז אכן, היא מוסיפה קלוריות לארוחה, אבל כפית אחת בארוחה אחת ביום לא תשנה דבר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו