מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כמה שאלות...מירי19/05/2009
בני כבן חצי שנה שוקל 8 ק"ג בערך.אחות טיפת חלב המליצה לא לתת לו דייסה בתוספת לתמ"ל מכיוון שהוא שוקל מעל לממוצע.
הבעיה היא שהוא לא ישן לילה שלם ואמרו לי שתוספת דייסה לפני השינה תורמת לשינה רציפה יותר.שאלתי היא,, האם בכל אופן להוסיף לו ארוחה אחת של דיסה לפני השינה?האם ארוחה אחת תגרום לו להשמין?
ואם כן, איזו דייסה מומלצת?
ושאלה נוספת, בני לא אוהב לשתות מים. האם יש איזשהו תחליף?
תודה רבה מאד
מירי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שטויות במיץ.
שימרית19/05/2009את בהחלט יכולה לתת לו דייסה בתמ"ל רק לפני השינה ואני מאוד ממליצה על דייסת קינואה של מטרנה שגם עשירה בויטמינים וגם הערכים התזונתיים שלה גבוהים.
ואישית לבן שלי זה עוזר מאוד בלילה ו8 ק"ג בגיל חצי שנה זה לא כזה מעל הממוצע כמובן תלוי גם בגובה,בכל אופן אם זה פעם ביום זה ממש בסדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמת ויציב.
אביבית20/05/20098 ק"ג זה יופי של משקל ואת בהחלט יכולה להוסיף דייסת קינואה. גם אני מוסיפה לבייבי שלי והוא ממש לא בתת משקל..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמירי
מאיה21/05/2009לגביי התיאוריה שדייסה "מרדימה" את הילד לאורך לילה שלם- בולשיט
הילד שלי מגיל 4 חודשים אוכל תוספת דייסה וזה לא מנע את ההתעוררויות בלילה
אך מה שכן- מאז שהתחלתי לתת לו דייסת קינואה אורגנית של מטרנה- הילד ישן לילה שלם וברוגע.
אני לא יודעת אם זה בגלל הדייסה- אבל נוח לנו לחשוב כך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על כל ההמלצות
מירי22/05/2009עזרתן לי מאד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמירי
כוכבית דוידיאן26/05/2009היי, נתחיל מהסוף, למים אין תחליף!!!! ואני לא ממליצה לך לעשות חלילה טעות ולהרגיל אותו למים ממותקים.
לגבי דייסה, אז אכן, היא מוסיפה קלוריות לארוחה, אבל כפית אחת בארוחה אחת ביום לא תשנה דבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)