תוספי תזונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוספי תזונה
    צביה
    19/05/2009

שלום רב,
    הבן שלי בן שנה וחמישה חודשים. הוא מאוד רזה, נימצא במעקב אצל הרופא המטפל כבר מספר חודשים ולא נימצאה שום בעיה רפואית, היינו גם אצל דיאטנית אשר נתנה מספר עיצות. הוא מאוד בעייתי באוכל בררן, זורק על הריצפה ובאופן כללי מתנגד כל פעם ששומע רק את המילה אוכל. ניסיתי כבר כל דרך האכלה מעיצות מומחים ועד סבתות... הציעו לי לתת לו וויטמינים או תוספי מזון כדי לעורר תאבון. האם כדאי בגיל כזה? ואם כן אז אילו תוספי מזון מומלצים והיכן ניתן לרכוש?
    אודה לתשובתכם
    מוסיפה תמונה להמחשת הרזון שעדיין לובש בגדים לגיל חצי שנה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תוספי תזונה

הוספת תגובה

• איזה מתוק!!!!!

יוליה
    19/05/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ילד מקסים..........................

ליאת
    25/05/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איזה ממי.

מירי
    25/05/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צביה... כנסי

שני
    25/05/2009

קודם כל - מתוק אמיתי יש לך.
    שנית - אם תחכי פה לתשובה - חבל לך על הזמן.
    תתייצעי עם טיפת חלב או רופא. אל תחכי פה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לצביה

כוכבית דוידיאן
    26/05/2009

היי וסליחה על העיכוב במתן התשובה :-).
    יש כאן מספר אלמנטים, ראשית אלמנט פסיכולוגי - כל המהומה סביבו וסביב האוכל נותנת לו לגיטמציה להמשיך. המלצתי היא פשוט לא להיגרר לכך, כבר המלצתי על כך בעבר, שבי עם בן זוגך ליד השולחן, הושיבי גם את בנך. אך לקטן אל תציעי כלל לאכול, את ובעלך שבו ואיכלו בהנאה מוגזמת אך אל תציעו לו בשום אופן. תראי שלבד הוא כבר יבקש.
    הפרמטר השני הוא של מרכז השובע והרעב, יכול להיות שיש חוסר איזון ולכן הוא לא מרגיש צורך.
    אני ממליצה לך לרכוש פורמולה בשם "ביו סטראט" זאת פורמולה על בסיס שמרים שעשירה מאוד בויטמיני B, אשר תורמים מאוד לאיזון התיאבון. הפורמולה מגיעה בכמה צורות ואני ממליצה לך על הסירופ.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו