תזונה לבת 9 חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תזונה לבת 9 חודשים
    עדי
    19/05/2009

שלום רב,
    בתי בת 9 חודשים ושוקלת 8 ק"ג, אוכלת בד"כ יפה את הפירות והמרק, אני מנסה להוסיף דברים נוספים :
    1. מדוע אני רואה המלצה נפוצה להוסיף לפירות טחינה או שקדיה?
    2. האם יוגורט ופרי זה באמת מספיק אחה"צ כשלפני כן היתה רגילה לבקבוק?
    3. מה אפשר לתת במקום יוגורט אם אני רוצה לגוון? . רק פירות נוספים או שיש עוד רעיונות?
    4. האם זה בסדר לתת רבע אבוקדו כל יום?
    5. האם זה בסדר לתת עגבניה שלמה כל יום (ללא קליפה וגרעינים)
    6. מתי כדאי להתחיל עם הקטניות?
    תודה רבה רבה וסליחה שארוך
    עדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תזונה לבת 9 חודשים

הוספת תגובה

• לעדי

כוכבית דוידיאן
    26/05/2009

היי, אני מקווה שאצליח לענות על כל השאלות :-)
    1. טחינה או שקדיה עשירות בסידן וחלבון וכן מוסיפות ערך קלורי וחומצות שומן לפירות וירקות
    2. יוגורט ופרי אחר הצהרים נותנים מענה מצויין בתור ארוחת ביניים בין הצהרים והערב, הרי אנחנו בתקופה של הכנת התפריט לתפריט מלא ורגיל.
    3.אפשר להכין דייסת שיבולת שועל עם מעט סילאן וןלא חייבים להגיש אותה חמה אפשר גם לקרר,זה כמו פידינג מאוד טעים.
    4. רבע אבוקדו ליום זה מצויין
    5.אפשר לתת עגבניה שלמה כל יום אבל לשים לב למצב היציאות אם הם רכות מידי או יש מצב של שילשול כדאי להפסיק מכיוןן והעגבניה חומצית6. את כבר יכולה להתחיל עם קטניות ואני ממליצה בחום להנביט אותם קודם , שיצא זנב קטן, זה קל יותק לעיכול.
    מקווה ועזרתי
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו