מבקשת תגובה- הנה השאלה בפעם השנייה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבקשת תגובה- הנה השאלה בפעם השנייה
    יעל
    20/05/2009

היי התינוק שלי עשרה חודשים פחות שבוע
    הוא יונק בבוקר ובלילה וחוץ מזה מוצקים- אני לא בטוחה שהוא אוכל מספיק, בכלל די קשה אתו בעניין המוצקים- הוא לרוב אוכל כמויות קטנות. נכון ללפני חודש הוא שוקל 9.200 והוא 75 ס"מ

תפריט לדוגמא- אשמח לחיזוק או ביקורות כמובן
    7:00 הנקה
    9:30-10:00 פירות (בננה ותפוח) או פרוסת לחם מלא עם גינה לבנה ועגבנייה
    13:30 ירקות עם עוף או פסטה עם קציצות בשר( אוכל 2 קציצות קטנות וכמה חתיכות פסטה) שוק של עוף הוא אוכל בערך חצי שוק או 3/4 שוק ומעט מאוד יר'קות (בעיקר אוהב גזר?!)
    16:00 אחי שנת צהריים- יוגורט- דניאלה או גמדים (חצי או 3/4)
    18:00 פרוסת לחם עם אבוקדו או בננה ואבוקדו
    20:00 הנקה

האם בסדר? האם מספיק מגוון?
    אגב, כשאנחנו אוכלים והוא מעוניין לטעום אני תמיד מאפשרת לו כי אני אף פעם לא בטוחה שהוא אכל מספיק

תודה מראש, יעל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלום

צביה
    20/05/2009

הלוואי והבן שלי בן שנה וחמישה חודשים היה אוכל כמו שלך..... הוא אוכל אולי מחצית מהתפריט שלך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליעל

כוכבית דוידיאן
    26/05/2009

הי, התפריט נראה בסדר גמור, מלבד ארוחת עשר שבה את מציינת שלעיתים את מחליפה את ארוחת הפירות בפרוסת לחם. אני ממליצה לך דווקא להקפיד על ארוחת הפירות מכיוון והפירות מספקות מלבד אנרגיה גם ויטמינים וסבים תזונתיים ובעיקר ויטמין C, שמאוד חשוב לשם ספיקת סידן טובה ולחיזוק המערכת החיסונית.
    לפירות את יכולה להולסיף שקדיה, סילאן תמרים או טחינה ולמרק הירקות את יכולה להוסיף אורז מלא, קינואה, קוסמת או שיבולת שועל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו