מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אכילה מהירהעמית02/06/2009
שלום
יש לי ילדה בת שנה וחודשיים
היא אוכל יפה מאוד ואין לי בעיות בתחום הזה
הבעיה שלי היא הצורה בה היא אוכל
אני נותנת לה לאכול לבד, חצי פרוסה ביד (בלי הקשה) או ביצה או חצי עגבנית שרי וכל דבר שהיא יכולה להחזיק ביד.
הבעיה היא שהיא אוכל מאוד מהר, לא לועסת את האוכל מספיק ולפעמים גם דוחפת לפיה כמות גדולה מדי של אוכל. לפעמים היא עושה פרצופים של חנק או של קושי לבלוע כתוצאה.
מה אני יכולה לעשות? איך אני יכולה לגרום לה לאכול יותר לעט או ללעוס יותר?
דבר נוסף, איך ניתן ללמד ילדה לאכול בכפית? היא יודע לשים את הכפית בפה אבל היא לא יודעת לגרוף אוכל עם הכפית וגם לפעמים כשאני נותנת לה כפית ביד עם גבינה אז היא לא מכניסה אותה ישר לפה והיא יכולה לנהר אותה ולהעיף את האוכל מהכפית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא לא ענו לי
עמית03/06/2009האם זה לא המקום הנכון לשאול שאלה זו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאתי
ד''ר חוה סולם04/06/2009שלום רב!
כשם שבקיעת שיניים, ישיבה, זחילה, והליכה הם חלק מהתפתחות כך גם האכילה, לכן עלייך
למתן את התהליך ע"י מתן של כל מזון בנפרד כגון; בטטה, לחם, וכמובן לשבת לידה וכמובן
להראות לה דוגמא אישית.(לימוד דרך חיקוי)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)