אכילה מהירה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אכילה מהירה
    עמית
    02/06/2009

שלום
    יש לי ילדה בת שנה וחודשיים
    היא אוכל יפה מאוד ואין לי בעיות בתחום הזה
    הבעיה שלי היא הצורה בה היא אוכל
    אני נותנת לה לאכול לבד, חצי פרוסה ביד (בלי הקשה) או ביצה או חצי עגבנית שרי וכל דבר שהיא יכולה להחזיק ביד.
    הבעיה היא שהיא אוכל מאוד מהר, לא לועסת את האוכל מספיק ולפעמים גם דוחפת לפיה כמות גדולה מדי של אוכל. לפעמים היא עושה פרצופים של חנק או של קושי לבלוע כתוצאה.
    מה אני יכולה לעשות? איך אני יכולה לגרום לה לאכול יותר לעט או ללעוס יותר?
    דבר נוסף, איך ניתן ללמד ילדה לאכול בכפית? היא יודע לשים את הכפית בפה אבל היא לא יודעת לגרוף אוכל עם הכפית וגם לפעמים כשאני נותנת לה כפית ביד עם גבינה אז היא לא מכניסה אותה ישר לפה והיא יכולה לנהר אותה ולהעיף את האוכל מהכפית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אכילה מהירה

הוספת תגובה

• לא לא ענו לי

עמית
    03/06/2009

האם זה לא המקום הנכון לשאול שאלה זו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאתי

ד''ר חוה סולם
    04/06/2009

שלום רב!
    כשם שבקיעת שיניים, ישיבה, זחילה, והליכה הם חלק מהתפתחות כך גם האכילה, לכן עלייך
    למתן את התהליך ע"י מתן של כל מזון בנפרד כגון; בטטה, לחם, וכמובן לשבת לידה וכמובן
    להראות לה דוגמא אישית.(לימוד דרך חיקוי)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו