מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מעבר למזון מוצקרומי02/06/2009
שלום,
יש לי תינוקת שבעוד שבוע ימלאו לה 6 חודשים. לפני כשבועיים התחלתי לתת לה טעימות של ירקות ועד כה היה הכל בסדר. השאלה היא ממתי אני נותנת לה ירקות כארוחה? כמה ארוחות כאלו ביום? האם בארוחה אני משלבת לה כמה פירות יחד? מהי כמות של מנת ירקות שמחליפה את החלב? מהו מרווח הזמן שבין מנת ירקות אחת לשניה? כמה ארוחות של ירקות ביום? האם אחרי ארוחה של ירקות הארוחה הבאה תהיה מנת חלב?
מה עם פירות?
אני יודעת שאני שואלת הרבה שאלות, אבל אני פשוט קצת מבובלבת מכל הענין הזה.
אודה לכם באם תוכלו להשיב לי על כל השאלות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרומי
ד''ר חוה סולם04/06/2009שלום רב!
לפי ההנחיות החדשות של משרד הבריאות, אפשרי בגיל 4 חודשים לתת לתינוק רסק ירקות המבושלים במרק כטעימות בלבד.
היות ודאת התחלת לתת לתינוקך בגיל 6 חודשים טעימות, כבר עכשיו את יכולה לתת לה
מרק ירקות כגון; גזר, תפוח-אדמה, קישוא, בטטה, בצל(להוציא לאחר הבישול) לרסק ולנסות
לתת לה עם כפית, זה עוזר לתינוקת לפתח את המיומנות למזון מוצק בעתיד.
לגבי פירות ; אחרי שהיא תתרגל למרק הירקות תעברי לרסק תפוחים ואו עם אגסים בין בוקר לצהריים.בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
שרון10/06/2009האם ניתן להוסיף עוף? אם כן, איך עליי לבשל אותו? ביחד עם הירקות ואז לטחון את הכל יחד?
האם כמות של מנת ירקות היא אותה כמות של החלב שהיא מקבלת <210 מ"ל>* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)