עזרה לאמא חדשה ומתוסכלת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה לאמא חדשה ומתוסכלת
    עדי
    05/06/2009

שלום, בני בן 8.5 חודשים, בגיל חצי שנה התחלתי לתת לו ירקות בהדרגה כך שהגענו למצב שהוא אכל ירקות עם עוף ופסטה. לפני שלושה שבועות הוא התחיל לסרב לאכול מוצק. יש לציין שמההתחלה הוא לא אהב פירות אבל ירקות הוא כן היה אוכל. כרגע כל פעם שאני באה לתת לו לאכול עם כפית ולא משנה מה, הוא סוגר את הפה בכוח ולא רוצה. אף פעם לא הכרחתי אותו לאכול ותמיד הוא היה אוכל בשיתוף פעולה. איני יודעת מה לעשות ואני כבר די מתוסכלת מהמצב שכן הוא אוכל כרגע רק מטרנה ודיסות מטרנה בבקבוק. ניסיתי לחזור למרק ירקות ההתחלתי בלי עוף ותוספות וגם את זה הוא לא מוכן, הוא סוגר את הפה. אשמח לקבל יעוץ והכוונה. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה לאמא חדשה ומתוסכלת

הוספת תגובה

• לעדי

כוכבית דוידיאן
    07/06/2009

הי, רא/שית לא להתייאש, זהו מצב המוכר כמעט לכולנו האמהות.
    חשוב מאוד שלא תראי לו שמציק לך שהוא לא אוכל, לא צריך לשלב יותר מידי משחקים כדי שיאכל, כי כך הוא מאוד נהנה מהמשחק המקדים וזה תירוץ לא לאכול.
    אל תציעי לו דבר, שבי ליד השולחן שהוא לידך, אני ממליצה לך יחד עם בן זוגך, אתם תאכלו ותהנו, בהפגנתיות. אל תציעו לו דבר (זה חשוב מאוד) הוא כבר יבקש לבד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו