מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לשחק עם האוכלעמית07/06/2009
יש כל מיני דעות לגבי ילדים שמשחקים עם האוכל.
רציתי לדעת מה דעתכם על זה? האם לתת לילד לשחק עם האוכל
האם לעצור אותו כשהוא מתחיל בזה ולהגיד לו אסור?
אם הוא רוצה לשחק עם משהו האם עדיף שהוא יוכל עם הידיים וישמח עם כלי האוכל
או שזה מעביר לו מסר שלילי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לעמית
כוכבית דוידיאן07/06/2009הי, ראשית תלוי בן כמה הילד-תינוק, בכל מקרה אני חושבת שיש הבדל בין לאכול עם הידים לבין לשחק עם אוכל.
בכל מקרה אני לא בעד, מכיוון וכך מעבירים לילד מסר שהוא לא חינוגכי, ללעומת זאת בגילאים גדולים יותר, מגיל שנתיים ואילך ניתן לעבוד עם הילד וללמדו להכין כרכים מקושטים או עוגיות מצחיקות וכו...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשחק
עמית15/06/2009הילד בן שנה ושלושה. אני לא מדברת על לאכול עם הידיים אני מדברת על למרוח את האוכל על השולחן או למעוך בין האצבעות של הידיים. במקרים כאלו אני אומרת אסור ושואלת אם סיים לאכול ולוקחת את האוכל ממנו. לפי מה שאני מבינה ממך אני פועלת נכון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעמית
כוכבית דוידיאן15/06/2009היי, את פועלת נהדר, המשיכי לפעול לפי האינטואציות, הן אף פעם לא מאכזבות :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)