מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תינוק בן חמישה חודשיםאמא מ09/06/2009
שלום
לאור ההמלצות החדשות אני מעט מבולבלת.
בני יונק הנקה מלאה וקצת שמנמן הוא אחוזון 10 בגובה וחמישים במשקל.
כבר חודש שאני נותנת לו טעימות של פירות וירקות, האם אני צריכה כבר לתת לו את המרק ולהגיע לארוחה מלאה שתחליף הנקה החודש?
או שעדיין להמשיך טעימות
מתי להתחיל ארוחת פירות?
היום אני רוצה לתת לו טעימות של דלעת וקישוא מעורבב האם בסדר או שכל יום משהו ניפרד?
אודה לתשובה מהירה כי מחר מולאים לו חמישה חודשים
מצורפת תמונתו
הוא נולד קטן 2735
אבל גדל מהר מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איזה מתוק! מאיפה האמבטיה הזו??
דנה09/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה! משילב. נקרא אמבטוח
אמא מ09/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרנה
כוכבית דוידיאן09/06/2009הי, תינוק מתוק וחמוד יש לך, שיהיה לכם הרבה אושר.
לא ציינת מה גילו ומה משקלו, אשמח אם תעשי זאת כדי שאוכל לתת לך את התשובה המתאימה ביותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ! משקל 7 ק"ג בן חמישה חודשים
אמא מ09/06/2009מזל טוב ליובל!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתשובה כי היום הוא
אמא מ10/06/2009צריך גם לאכול משהו חדש
האם דייסה של דגנים זה בסדר?
שוב משקלו 7 והוא בן 5 חודשים
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרנה
כוכבית דוידיאן10/06/2009יקירתי, אין כל צורך למהר, ההמלצות החדשות הן שמגיל 4 חודשים מתחילים בטעימות, כפית שתיים ליום, אין צורך יותר, רק מגיל חצי שנה אנחנו עוברים לארוחה מלאה.
לגבי הדייסה אני חושבת שזה מיותר מכיוון ובנך לא סובל מחוסר משקל.
מעבר לכך אם הוא נוהג להתעורר בלילה לארוחה, את יכולה לנסות ולהוסיף לו דייסה לתמ"ל של לפני השינה, כדי שהעיכול יהיה איטי יותר ויחזיק שבע לאורך הלילה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך- הוא בהנקה מלאה
אמא מ12/06/2009אז אין לי אפשרות להוסיף משהו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתינוק בן חמישה חודשים
מור04/08/2009אז ככה הבן שלי היום בן חמישה חודשים ולפני יומיים הייתי אצל רופאת משפחה והיא אמרה לי כבר לתת לו את המרק במקום בקבוק. כבר יומיים אנחנו אוכלים מרק במקום הבקבוק של 12:00 והוא אוכל מנה יפה ואחרי שעתיים וחצי שלוש אני נותנת לו בקבוק של 180cc הוא אוכל לי 4 ארוחות + המרק עדיין לו נתתי לו פירות אפילו לא טעימות כי הבנתי שכאשר הוא יואכל פירות הוא יעשה לי בעיות עם המרק אז אני יראה שהוא אוכל יפה את המרק ואני יתחיל איתו את הפירות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)