מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מנת פירותמאיה16/06/2009
האם מנת פירות בבוקר לדוגמא תפוח +בננה מחליפה ארוחה לתינוק בן 10 וחצי חודשים?
אם לא מה ניתן להוסיף למנה?
מגיל 6 חודשים בערך כל יום אני נותנת לבני מרק(ירקות+עוף) בצהריים נראה שנמאס לו כבר והוא לא אוכל ממנו.
מה ניתן לתת לו במקום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאפרת
כוכבית דוידיאן17/06/2009בבוקר לכשהומתעורר אני ממליצה על תמ"ל ועל הפירות כשעתיים שלוש לערך אחרי.
לגבי הירקות את יכולה להכין לו במקום מרק פשטידת ירקות וקציצת עוף או פסטה מאמי עם קציצת עוף ואת יכולה לשלב עם זה בצד ירקות טריים בבלנדר כמו עגבניה ומלפפון עם שמן זית ולמון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה- יש לי בעיה קטנה
מאיה18/06/2009כוכבית תודה רבה על תשובתך ועל העצות.
הקטן אינו לוקח בקבוק כי אינו רגיל לכן אני לא נותנת לו תמ"ל- ניסיתי ולא הלך.
במקום זה אני נותנת לו דייסה של nestle חלבית שמועשרת בברזל. האם זה בסדר?
עוד שאלה חשובה- מאיזה גיל מומלץ לתת בשר בקר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני נתתי בקר כבר מגיל 7 חודשים
אביבית18/06/2009פשוט יום אחד הצוציק ראה אותנו אוכלים ספגטי בולונז וממש רצה. הכנתי לו פסטה מאמי ברוטב בולונז וזה הפך ללהיט מאז..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)