פירות לבן 8 חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פירות לבן 8 חודשים
    דנה
    16/06/2009

אני רוצה לתת לבני פירות קיץ כמו ענבים, משמשים, שזיפים, נקטרינות וכיוב.
    האם אני יכולה לטחון אותם עם הקליפה, או שעלי לקלף אותם בטרם טחינתם? (מאוד בעייתי עם ענבים, מן הסתם)

שאלה נוספת: כבר מס' פעמים שאחרי הארוחה שלפני השינה (בשעה 18:00), בה אני נותנת 180 סמ"ק + 1.5-2 כפות דייסה של מטרנה, בני מיד מקיא את האוכל (גם של הצהריים - מנת ירקות שאוכל בסביבות 14:00). מה יכולה להיות הסיבה לכך? יש סיבה לדאוג? יכול להיות שהדייסה כבדה לו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פירות לבן 8 חודשים

הוספת תגובה

• לדנה

כוכבית דוידיאן
    17/06/2009

הי, פירות הקיץ הם בחלקם יותר אלרגניים אז ראשית לנסות כל פרי בנפרד לפחות פעמיים, מעבר לכך את יכולה לטחון עם הקליפה, על ענבים ההיתי מוותרת בשלב זה.
    לגבי הדייסה: אם בשעה שש הוא מקיא את האוכל של הצהרים, השאלה הנשאלת היא מה קורה עם העיכול של אותה ארוחה. האם את מגישה לו אותה בבקבוק או פכפית? האם הוא אוכל לאט או מהר.
    אני לא חושבת שהבעיה היא הדייסה, אבל יכול להיות שכן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לשאלתך...

דנה
    17/06/2009

את מנת הצהריים אני מגישה לו בכפית (קטנה של תינוקות), והוא מסיים אותה לאחר כרבע שעה.
    את חושבת שהיא "כבדה" לו? (אוכל בערך 240 מ"ל).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו