מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תזונה לתינוק בן שבעה חודשיםמיכלי18/06/2009
שלום!
בני בן שבעה חודשים. עד גיל 6 חודשים ינק בלבד, בשעות 0700, 1100, 1500, 1900 ו-2300 פחות או יותר. בכל הנקה אכל כ-160 עד 180 מ"ל.
לפני כחודש התחלתי לתת לו טעימות מוצקים ובשבועיים האחרונים הוא יונק ב-0700, אוכל פירות בסביבות 10:00 ואז יונק שוב ב-1500, ב-1900 וב-2300.
אני מנסה לתת לו בסביבות 1200 ירקות אולם הוא מסרב בכל תוקף. ניסיתי לתת לו בשעה הזו פירות שאותם הוא אוכל יפה מאוד בבוקר והוא לא היה מוכן (אני מסיקה מכך שהוא לא רעב, זה נכון?). לאורך כל היום הוא שותה מים יפה מאוד.
היום הייתי בטיפת חלב והוא שוקל 7 ק"ג, הוא ירד מאחוזן 20 בגיל ארבעה חודשים לאחוזון 8...
יש לי מספר שאלות:
1. האם כדאי לוותר על עוד הנקה ולתת במקומה ירקות? מהי כמות הירקות שעליו לאכול?
2. מהי הכמות של פירות שהוא צריך לאכול בבוקר?
3. אשמח מאוד מאוד להצעה לתפריט על בסיס הנתונים שנתתי כאן.
תודה רבה רבה על העזרה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למיכלי
ד''ר חוה סולם18/06/2009שלום רב!
תנסי לתת לו את הירקות אחרי השעה 1300, כי יתכן שתינוקך עייף או כמו שאמרת לא רעב, גם לפי
השעון הביולוגי בין השעה 1100 ל1300 עדיף לתת לו לנוח, לשחק, או לישון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התגובה, עוד שאלה קטנה
מיכלי19/06/2009הי,
אשמח לדעת מהי כמות הפירות והירקות שעליי לתת לבני בכל ארוחה.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)