שיניים?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיניים?
    עינב
    22/06/2009

שלום רב,
    בני כמעט בן שנה (11.5 חודשים), יצאו לו כבר 3 שיניים והרביעית בדרך (אחת מהעליונות האמצעיות). בכל 3 השיניים הקודמות, רייר הרבה וגם אכל אולי קצת פחות, אבל לא משמעותית. בשבוע האחרון מסרב לאכול, בהתחלה סירב למוצקים והמשיך לאכול בקבוקים ובכמה ימים האחרונים מקטין את הכמויות גם בתמ"ל. חוץ מזה אין לו חום והוא מתנהג רגיל, משחק וחיוני. כולם אומרים לי שזה מהשיניים. עד כמה שאני יודעת תופעות של שיניים מתחילות 3 ימים לפני בקיעת השן. האם הגיוני שבגלל שיניים הוא מפסיק לאכול, ממש מסרב, סוגר את הפה ובוכה. אני מחכה כמה שעות שיהיה רעב ושוב מנסה ושוב הוא לא מוכן. כמובן שזה מאוד מטריד אותי. מחכה לתשובתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיניים?

הוספת תגובה

• מחכה לתשובה

עינב
    25/06/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי עינב

עדי גודל סולומון
    29/06/2009

סליחה על העיכוב בתשובה :-)
    את מוטרדת מהתנהגותו של תינוקך וזה מובן, נראה שזה אכן נובע מהשיניים. אינני יודעת אם זה עוד רלוונטי, סביר להניח שהשן בקעה והכל בסדר עכשיו..:-), אבל בכל מקרה - אין להאיץ בתינוק ו"להלחם" איתו על האוכל, זה יוצר פתח למאבקים שעלולים להיות קבועים בהמשך. אם מגלה חוסר תיאבון, המתיני יום-יומיים ואם לא עובר - גשי עמו לרופא לשלול מחלה חלילה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו