חדשה במוצקים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חדשה במוצקים
    מיכלי
    26/06/2009

הי!

בני המקסים בן 7 חודשים ואוכל ארוחת פירות ב-1000 וארוחת ירקות ב-1400. יש לי כמה שאלות:
    1. האם צריך לקלף אפרסקים או משמשים לפני הטחינה בבלנדר? אם כן - איך? אם לא - האם הילד יוכל להסתדר עם חתיכות קטנות של קליפה?
    2. האם מותר בגיל כזה לתת אצבעות של מטרנה? אני מבינה שהן מתמוססות בפה, אבל אם התינוק ייקח בטעות ביס גדול - הוא לא יכול להיחנק? האם עדיף למעוך קודם את האצבעות לפירורים?
    3. הבן שלי מאוד לא אוהב את המרקם של העוף (הוא לא מצליח לבלוע אותו כמו שצריך, כאילו נתקע לו בדרך). אני מבשלת כנפיים וטוחנת אותם. האם יש לכן המלצה איך להגיש את העוף כך שיהיה לו קל יותר לבלוע אותו?

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חדשה במוצקים

הוספת תגובה

• הי מיכלי

עדי גודל סולומון
    29/06/2009

1. כן, צריך לקלף את הפירות הללו
    2. מותר לתת את האצבעות של מטרנה, אך בהשגחה כמובן. מניסיון של אמהות רבות, אפשר להתחיל עם חטיפי אורז "בייבי ביס", שהם רכים הרבה יותר ותינוקות "מתמודדים" איתם יותר בקלות. לאחר שירכוש את המיומנות לאכילה, תוכלי להעביר אותו לאצבעות של מטרנה.
    3. את יכולה להכין קציצות רכות, מעוף טחון אך גם מהודו ובקר רזה. הערכים התזונתיים של ההודו והבקר עשירים יותר בברזל וB12 ואת יכולה לערבב יחד עם העוף הטחון.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו