הוספה לתפריט... בבקשה תענו זה חשוב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הוספה לתפריט... בבקשה תענו זה חשוב
    אורלי
    29/06/2009

היי
    בעבר שאלתי שאלה דומה וכמובן קיבלתי תשובה מהירה כמו תמיד אבל לא היה לי כל כך ברור. תרשו לי לשאול בשנית עם תוספות לשאלה.
    בני בן 8 חודשים שוקל 8300. אוכל מאוד יפה ולא רגזן וזורם כמעט עם כל מה שאני נותנת לו.
    בבוקר אוכל דייסה+תמ"ל. 240 cc (אני מגוונת לו בדייסות, טעמים שונים).
    10:00-11:00 - מנת פירות שעכשיו בעצתכן הוספתי לו שקדיה והוא מולהב מזה מאוד.
    13:00-13:30 - מנה של מרק ירקות עם הודו בדר"כ ושלל ירקות. כל יום אני מגוונת לו.
    חצי שעה אחרי המרק אני משלימה לו בערך 120 cc של תמ"ל.
    הולך לישון בדר"כ צהריים שעתיים.
    17:00 - אוכל שוב מנת פרי או מנת ירק.
    18:00 - 210cc
    21:00 - 200 cc דייסת קורנפלור +תמ"ל והולך לישון עד הבוקר.שאלתי היא האם ההשלמה אחרי ארוחת הצהריים נחוצה. אני מרגישה שכן, כי הוא נהפך להיות לא נינוח ואני לא בטוחה אם זה בגלל העייפות לקראת שנת הצהריים או עוד מרעב. מה שכן אחרי הבקבוק הזה הא נרדם בשניות. ושאלתי השניה מה אני יכולה להוסיף לתפריט.? מתי יהיה אפשר מוצרי חלב ומתי נכון לתת אותם במהלך היום? ובכלל מה אפשר להוסיף ואיך? תודה רבה רבה וסליחה על השאלה המורכבת.
    הפורום מעולה והוא עוזר לי בצורה משמעותית.תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בכוונה לא עונים לי?? זו פעם שלישית

אורלי
    29/06/2009

שאני כותבת. מה קרה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אורלי הי

עדי גודל סולומון
    30/06/2009

קודם כל סליחה!!!כנראה דילגתי בטעות על שאלתך...ועוד נתת פה מחמאות לפורום.....מקוה שלא קלקלנו את הרושם הטוב.
    ועכשיו לשאלתך - ראשית התפריט מצוין ומגוון, כל הכבוד. שאלת לגבי ההשלמה בצהריים, אם הבנתי נכון אין תוספת פחמימות? מציעה לך להוסיף תפו"א/בטטה/אורז/קינואה...קינואה היא משביעה במיוחד כיוון שהיא מכילה סיבים תזונתיים וחלבונים. יתכן ואז לא יהיה צורך בתוספת חלב. גם אם כן, זה לא נורא ולא נראה שבנך מוותר על אוכל במהלך היום בגלל זה :-)
    מה שכן, מציעה לך לעבור לארוחת ערב "רגילה". לחם, גבינה, אבוקדו, פשטידות, ביצה קשה...על פי הנחיות משרד הבריאות אפשר כבר לשלב מזונות אלה מגיל חצי שנה. בתאבון..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו