מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תזונהשימרית16/07/2009
בן 8.5 חודשים עד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סליחה המשך לשאלה
שימרית16/07/2009בן 8.5 חודשים התפריט הוא כזה:
בגן:
7:30-פירות בערך 200CC
11:30-ירקות+ע בערך 300CC
13:00-תמ"ל 120 CC
15:30 -תמ"ל 200CC
בבית:
17:30-או תמ"ל 120CC או חצי יוגורט עם פרי או גבינה לבנה עם פרי
20:00-תמ"ל עם דייסת קינואה של מטרנה 240CC
בין לבין שותה מים בערך 80CC
בסופ"ש שהוא בבית במרק אני שמה לו הודו במקום עוף ועדשים אדומות או שיבולת שועל
ובפירות אני שמה תפוח אגס בננה אבוקדו וכף טחינה גולמית.
רציתי לדעת האם התפריט בסדר?
אני רוצה להתחלי לשלב לו אוכל פחות מרוסק איך אני עושה זאת בארוחת הערב בחמש וחצי למשל מה אפשר לתת,יש לציין שעדיין לא יושב לבד ואוכל בטרמפולינה במצב כמעט ישיבה.
עדיין לא נתתי לו ביצה,מלפפון ודגים האם לתת ואיך לשלב את זה.
מה לגבי ארוחות כמו של גדולים פתיתים או פסטה וכאלה לחכות עם זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדילגתם עלי...:(אודה להתייחסות
שלי17/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי רוחמה
עדי גודל סולומון17/07/2009התפריט מצוין, מגוון ומזין מאד. לגבי האוכל הפחות מרוסק - עליך לנסות בהדרגה, כיוון שאינו יושב זקוף אני מציעה לחכות קצת, ממילא יתחיל בודאי לשבת עוד שבועות מספר. את יכולה לערבב לו ביצה קשה עם אבוקדו בערב, או טונה עם עגבניה ו/או ביצה קשה. האוכל אינו מרוסק אך מעוך במזלג. את יכולה בהדרגה למעוך פחות גס. מלפפון - אפשר לגרד בפומפיה או לתת כרצועות ארוכות שיחזיק ביד (החלק הרך ללא הקליפה, בינתיים). גם כאן - עדיף בישיבה זקופה. דגים נוספים: ניתן להכין מהם קציצות רכות.
פתיתים או פסטה - תני לו בגודל המתאים. אפשר לערבב עם גבינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)