מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בן 9 חודשים מסרב נחרצות לירקות ועוףכרמית א20/07/2009
שלום.בני בן ה-9 חודשים מוכן לאכול מעדני חלב (יוגורט ביו נקי לא ממותק ,גמדים וניל ודניאלה וניל וכן פירות גרבר), מעבר לזה מעבר ליניקה מסרב לכל צורה שניסיתי ירקות ועוף.ממש נגעל עד רפלקס הקאה.יש לו רק 2 שיניים תחתונות ובטיפת חלב הלחיצו אותי שהוא ממש חייב לאכול דברים נוספים ולא רסק כי אחכ יעשה לי בעיות עם אוכל.אך כל הנסיונות לא הצליחו.הוא ממש נגעל! האם לעשות שוב הפסקה ולנסות בעוד כשבועיים ?מה לעשות? אמרו לי לתת לו עוגיות של מטרנה אך הוא כמעט נחנק מן החתיכות לכן הפסקתי.מה עוד לנסות בכדי להעשיר ולגוון לו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין...
כרמית א20/07/2009הוא שוקל 8.840 ק"ג גובה 72 ס"מ. מלאו לו 9 חודשים לפני 5 ימים.בחודש הקודם הוא ניזון אך ורק מהנקה ופעם ביום גרבר גדול.ןעדיין עלה במשקל קילו פלוס.הוא יונק גם בלילות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכרמית
עדי גודל סולומון20/07/2009לפני הכל - איזה מקסים, מתוק אמיתי!!
תנסי לשבת לידו ולאכול בתאבון רב והנאה בולטת...אבל אל תציעי לו. ברוב המקרים זה מעודד אותם לטעום. נסי הפעם משהו שונה ממרק ירקות עם עוף, למשל פירה. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבראשית תודה על תגובתך אבל...
כרמית א21/07/2009גם את זה אנחנו עושים,אוכלים לידו בהנאה והוא מראה סימנים שהוא רוצה,אבל ברגע שנותנים לו הוא נגעל מסרב ובוכה שלא טעים לו, ממש מיצטמרר. ניסיתי, ירקות מעוכים, מרוסקים,עם עוף בלי עוף, ניסיתי קציצות הודו ברוטב בתיבול עדין עם תפוח"א ובטטה ושום שום דבר לא הולך! האם להניח לזה? שמעתי על תינוקות שסרבו כמוהו ובסוף כשיצאו עוד שיניים החלו לאכול מזון ממש בחתיכות,לא מרוסק ולא מעוך.אני ממש ממש מתוסכלת מהעניין. האם יש לי סיבה להילחץ מכך שהוא מסכים רק לפירות ומוצרי חלב במירקם חלק בלבד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכרמית
עדי גודל סולומון21/07/2009אם כך הוא אכן נחוש בדעתו...מה שחשוב זה לא להראות לו את התסכול שלך (זה בטח קשה..) ולהתאזר בסבלנות. כדאי גם להתייעץ עם מרפאות המתמחות בבעיות אכילה מסוג זה. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)