בן 9 חודשים מסרב נחרצות לירקות ועוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן 9 חודשים מסרב נחרצות לירקות ועוף
    כרמית א
    20/07/2009

שלום.בני בן ה-9 חודשים מוכן לאכול מעדני חלב (יוגורט ביו נקי לא ממותק ,גמדים וניל ודניאלה וניל וכן פירות גרבר), מעבר לזה מעבר ליניקה מסרב לכל צורה שניסיתי ירקות ועוף.ממש נגעל עד רפלקס הקאה.יש לו רק 2 שיניים תחתונות ובטיפת חלב הלחיצו אותי שהוא ממש חייב לאכול דברים נוספים ולא רסק כי אחכ יעשה לי בעיות עם אוכל.אך כל הנסיונות לא הצליחו.הוא ממש נגעל! האם לעשות שוב הפסקה ולנסות בעוד כשבועיים ?מה לעשות? אמרו לי לתת לו עוגיות של מטרנה אך הוא כמעט נחנק מן החתיכות לכן הפסקתי.מה עוד לנסות בכדי להעשיר ולגוון לו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שכחתי לציין...

כרמית א
    20/07/2009

הוא שוקל 8.840 ק"ג גובה 72 ס"מ. מלאו לו 9 חודשים לפני 5 ימים.בחודש הקודם הוא ניזון אך ורק מהנקה ופעם ביום גרבר גדול.ןעדיין עלה במשקל קילו פלוס.הוא יונק גם בלילות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כרמית

עדי גודל סולומון
    20/07/2009

לפני הכל - איזה מקסים, מתוק אמיתי!!
    תנסי לשבת לידו ולאכול בתאבון רב והנאה בולטת...אבל אל תציעי לו. ברוב המקרים זה מעודד אותם לטעום. נסי הפעם משהו שונה ממרק ירקות עם עוף, למשל פירה. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בראשית תודה על תגובתך אבל...

כרמית א
    21/07/2009

גם את זה אנחנו עושים,אוכלים לידו בהנאה והוא מראה סימנים שהוא רוצה,אבל ברגע שנותנים לו הוא נגעל מסרב ובוכה שלא טעים לו, ממש מיצטמרר. ניסיתי, ירקות מעוכים, מרוסקים,עם עוף בלי עוף, ניסיתי קציצות הודו ברוטב בתיבול עדין עם תפוח"א ובטטה ושום שום דבר לא הולך! האם להניח לזה? שמעתי על תינוקות שסרבו כמוהו ובסוף כשיצאו עוד שיניים החלו לאכול מזון ממש בחתיכות,לא מרוסק ולא מעוך.אני ממש ממש מתוסכלת מהעניין. האם יש לי סיבה להילחץ מכך שהוא מסכים רק לפירות ומוצרי חלב במירקם חלק בלבד?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כרמית

עדי גודל סולומון
    21/07/2009

אם כך הוא אכן נחוש בדעתו...מה שחשוב זה לא להראות לו את התסכול שלך (זה בטח קשה..) ולהתאזר בסבלנות. כדאי גם להתייעץ עם מרפאות המתמחות בבעיות אכילה מסוג זה. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו