מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ממש מודאגת....בבקשה עזרהורד25/07/2009
בני כמעט בן 11 ח' ולא אוהב בשר,מה לא ניסיתי לא אוכל..אגב אוכל הכל בחתיכות ,אבל בשר לא מה לעשות???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתכון מדהים לארוחת מלכים!!!
גילי25/07/2009גם שלי לא אהבו בשר, עד שהתחלתי להכין להם טעים :-)
מנת בשר ותוספת:
מנת בשר:
שימי בקערה אחת:
200 ג"ר עגל רך/ בקר טחון פעמיים (תבקשי מהקצב)
2 פרוסות חלה, בלי ה"קשה", טבול בתוך מים לשתי דקות, סחוטות
פטרוזיליה ושמיר קצוץ דק דק דק
חלמון ביצה
לערבב הכל.
בקערה שניה:
לרסק 2-3 עגבניות, להוסיף מעט שום
הכנה:
שמן זית במחבת+עגבניות+מעט סוכר.
כשרותח להוסיף את הבשר כקציצות, או סתם ככה לערבב.
משהו כמו רבע שעה עם מכסה (כשהבשר טבע בעגבניות) ואחר כך להסיר את המכסה לעוד כרבע שעה של בחישות (המנה נהיית טעימה אחרי השלב הזה, כי הרוטב מצטמצם).
תוספת:
אני מכינה טחינה על בסיס קישואים (כן כן).
מאדה 2 קישואים (או מבשלת) ובבלנדר עם כף גדושה של טחינה. מדהים!!
מגישה להם (בני 7.5 חודשים) את הבקר (משהו כמו שתי כפות) על מצע של הטחינה המדהימה הזו (בזכות הקישואים!!) והם פשוט זוללים.
מיותר לציין שאני מגישה את זה חם.
הסוד הוא, כפי שציינתי בהתחלה - אוכל טעים!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכן מתכון מדהים
ענת26/07/2009היי.
ניסיתי את המתכון שלך והוא אכן מעולה?
יש לך עוד מתכונים שילדים אוהבים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת מגישה את זה בתור ארוחת צהרים??
סיון26/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן, ארוחת צהריים
גילי27/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטחינה
נטלי26/07/2009היי..
אני רואה הרבה המלצות על טחינה לתינוקות ..למה הכוונה? לטחינה מוכנה של אחלה למשל?
ואיזה כמות יש לתת לבתינוק בן 7.5 חודשים?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטחינה
רוית27/07/2009הכוונה לטחינה גולמית, או לטחינה גולמית שאת עצמך מעבדת לטחינה המוכרת ע"י הוספת מים וקצת לימון, פטרוזליה. בשלב מאוחר יותר גם מלח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה שירי על המתכון
ורד27/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי לכן
גילי27/07/2009מקווה שבאמת עזרתי עם המתכון.
(מאוד מאוד שמחה אם כן! אני מכירה את חוסר הרצון לאכול, ושמחה אם עזרתי אפילו לעוד בייבי אחד לאכול עוד ביס).
יש לי עוד מתכונים מקסימים לתינוקות, אך אני קצרה בזמן. אולי ארכז הכל ואשלח. השאירו מיילים ואשלח בימים הקרובים.
בתיאבון לכל הקטנטנים!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני שאמח.. נסיתי את המתכון שנתת.
אורית29/07/2009זה היה מעולה.....
orli76@n רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמייל נמחק
אורית29/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמיילים נמחקו...אתן שוב
ורד29/07/2009[email protected] תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמייל שלי למשלוח מתכונים
ענת29/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח למתכונים
ליטל30/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני אשמח
סיון30/07/2009[email protected] למרות שאם הבשר לא הצליח לי כול כך הילד שלי ממש בררן,
בן 7 חודשים, כמו אבא שלו .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לשירי
עדי גודל סולומון30/07/2009תודה לשירי על המתכון שעזר והאכיל קטנטנים סרבנים..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרשמח לקבל מתכונים
מאיה10/08/2009היי שירי
אשמח לקבל ממך כמה מתכונים מעניינים כמו זה שפרסמת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שירי אני נואשת לקבל מתכונים
מיכלי10/08/2009היי שירי,
אני ממש נואשת לקבל מתכונים, בני בן 10 חודשים לא רוצה בשום אופן מרק וגם לא פירות ואני מנסה ועוד איך וגם המטפלת וסבתא וסבא כבר ניסינו את כל הדרכים ואת כל השיטות.
בבקשה את תהיי המלאך שליי....
סליחה על הנואשות ותודה לך
אמא לילד מקסים מקסים - ילד אושר שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)