תינוק בן 8.5 חודשים לא אוכל ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוק בן 8.5 חודשים לא אוכל ?
    שרית
    27/07/2009

בני בן 8.5 חודשים וחוץ מסימילאק מבקבוק (עם 2 כפות דייסה) הוא לא מוכן לאכול כלום.
    לא ירקות מרוסקים , לא פירות מרוסקים , לא מרק. ניסיתי לשנות טעמים ומרקמים - שום דבר לא עוזר
    מקסימום במקרה הטוב הוא אוכל 3 כפיות.
    אני ממש מתוסכלת מזה, כבר אין לי חשק וכוח להכין כשאני יודעת שאצטרך לזרוק הכול.
    מה לעשות? אני ממש מיואשת שבגיל שלו כל התזונה היא סימילאק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אשמח מאוד לעזרה - אני מתה מזה

שרית
    27/07/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי שרית

עדי גודל סולומון
    04/08/2009

תסכולך טבעי ומובן לחלוטין. האם את חושבת שאת משדרת לו את זה? לתינוקות רגישות מדהימה והם קולטים הכל...נסי לאכול לידו מבלי להציע לו, הפגיני התלהבות והנאה מהאוכל. אל תציעי לו כלל!!! אולי תופתעי לטובה, תעוררי את סקרונותו והוא יבקש. נסי במשך שבוע , מבלי לצפות שהוא יאכל! אם לא יהיה שינוי, ממליצה לך להתייעץ עם איש מקצוע . הכי חשוב לא להיות בלחץ...:-)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוכל קדימה אוכל

גליה
    05/08/2009

שרית, אל ייאוש, בתי בת השנתיים וחצי, התנהגה כך וגם אני חשתי ייאוש. אני יודעת שאת מתאמצת ומנסה, וללא הצלחה, אבל.............
    המשיכי להכין לו ארוחות (אפילו טעימות,) ותנסי בכל מיני דרכים יצירתיות לשכנע אותו לאכול, גם אכילה משותפת עשויה לעזור.
    כמו כן תני לו לאכול בידיים, אפילו בגן שעשועים או תוך כדי משחק.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו