מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תזונה -תפריט לילדי בן ה-7 חודשיםאורטל-מיאמי03/08/2009
שלום ...
אני גרה במיאמי ופה הרופאים ממליצים אחרת לגמרי עם התזונה בלי בשר עד 8 חודשים וכל מיני דברים שאני לא ממש מאמינה ...
השאלה שלי מהו התפריט הנכון לילד בן 7 חודשים?
ואיך אני אמורה לתת לו לחם?
ינאי שלי אוכל כבר מרק שלם עם פרגית בקר..
אני רוצה לדעת מה סדר היום בתזונה איתו?
בבקשה בבקשה אני מחכה לתשבותכם...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תענו לי לשאלה!!!!!!!!!!!!!!!!
אורטל-מיאמי10/08/2009שמישהו יענה לייייייייייייי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי!
יוליה10/08/2009סליחה על ההתערבות - אבל לא יכולתי להתעלם(:.... מגיל 6 חודשים אפשר לתת בשר ואף פעם בשבוע כבד עוף (לפחות כך אני עשיתי וזה אמרו לי בטיפת חלב) אני מגיל 7-8 חודשים התחלתי גם לתת לחם - חלק רך או שאני מערבבת עם מרק או שסתם בחתיכות קטנות תחת השגחה. אני אמא לבן 11 חודשים ומגיל 6 חודשים: בבוקר חלב אם או תמ,ל, 10-00 מנת פירות בצהריים מרק אחרי כמה שעות או יוגורט (רק מגיל 9 חודש) או פרי או חתיכות לחם עם טחינה ועם אבוקדו ולקראת שינה ת,"מל.... לשיקולך. מקווה שקצת עזרתי....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורטל
אורטל-מיאמי12/08/2009לפני הכול בטח שעזרת!תודה...
פה זה כלכך שונה הרופא של ינאי לא מסכים דבר עד גיל 9 חודשים לפחות ...
אז נראה לי שאני ילך לפי השיטה של הארץ...
בכל מצב תודה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
מיכל אלומות-יהושע12/08/2009הי אורטל,
ישנו שוני בין ההמלצות במדינות שונות. לפי הנחיות משרד הבריאות פה בארץ ניתן לתת בעצם הכל מגיל 4-6 חודשים , בטעימות ומגיל 6 חודשים לעבור לארוחות גדולות יותר.
זה אומר- את יכולה לתת לינאי עוף,ירקות,פירות , דגנים ,ביצה וכו'.
מגיל 10 חודשים מוצרי חלב (גבינות,יוגורט,לבן ...) ומגיל שנה דבש וחלב ניגר.
בגיל 7 חודשים את יכולה לתת לו כבר מרק ירקות עם עוף/הודו ואורז/תפו"א/פסטה טחון.
אחה"צ- פירות טחונים/דייסת שיבולת שועל עם פירות.
בהמשך את יכולה להתקדם לבשר בקר ותוספת של קטניות.
במידה ובחרת להתקדם לפי הנחיות משרד הבריאות בארץ אני ממליצה לך להיכנס לאתר שלהם ולקרוא את ההנחיות החדשות.
מקווה שעשיתי קצת סדר בבלאגן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיכל
אורטל-מיאמי18/08/2009חחח...עשית סדר בבלאגן זה בטוח...תודה רבה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)