בת שנה וחצי לא אוכלת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת שנה וחצי לא אוכלת
    אנה
    06/08/2009

שלום!
    יש לי בת שמאז שהיא נולדה היו לה תמיד בעיה עם אוכל, היא ירדה בעקומות המשקל ועכשיו מתחת לעקומת אחוזון 5 (היא אכלה משולב חלב אם ששאבתי וסימילק)
    כל ארוחה בצריחות.בגיל 5 חודשים ניסיתי לתת לה אוכל ולראות טלויזיה ואז זה הלך קצת יותר ברוגע(גם לא תמיד) גם מעבר למוצק לא שיפר את המצב ועכשיו תוך יום שלם היא מסוגלת להסתפק בחצי פרוסת לחם(היא שותה מיצים ואוהבת מים) אבל אי אפשר להתקיים על לחם ומים
    אני ממש סובלת בלראות את העצמות שלה.
    צריך לציין שחוץ מאמירות מהרופאים תנסי שוב לא קיבלתי שום עצה מה יכול להיות לא תקין במערכת עיכול שלה.
    אשמח אם תוכלו לייעץ או להפנות אותי למומחה
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בת שנה וחצי לא אוכלת

הוספת תגובה

• הוספה

אנה
    06/08/2009

עכשיו בגיל שנה וחצי היא שוקלת 8.9 ק"ג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

מיכל אלומות-יהושע
    09/08/2009

הי אנה,

נשמע שיש מספר בעיות בהרגלי התזונה של ביתך.
    1.האכלה תוך כדי היסח דעת- האכלה מול טלוויזיה או תוך כדי משחק אינה תורמת לפיתוח הרגלי תזונה נכונים. נסי לתת לה לאכול רק ליד שולחן אוכל,רצוי במסגרת ארוחות משפחתיות (שתראה גם אתכם אוכלים).
    2. האכלה אע"פ שמתנגדת ובוכה- כאשר מפנה את הראש ובוכה הפסיקי את ההאכלה. אל תשלימי לה לאחר מכן בסימילאק/מטרנה מכיוון שכך לומדת שאם לא אוכלת אוכל מוצק תקבל סימילאק.
    -\3. שתייה- נסי להוריד את המיצים ולתת לביתך מים בלבד,אחרי הארוחה. המיצים מכילים המון סוכר אשר תורם להרגשת השובע ולכן ייתכן שביתך אינה אוכלת לאחר שתיית מיץ.
    נסי לשנות את הנ"ל ולראות אם מתחילה לאכול יותר ועולה במשקל. במידה ואין שיפור אני ממליצה לך לפנות לדיאטנית קלינית מומחית בתזונת ילדים בקופ"ח.
    בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו