תזונה לילדה בת שנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תזונה לילדה בת שנה
    לין
    10/08/2009

אני אמא לילדה בת שנה, בתי נמצאת באחוזון 3 מגיל 4 חודשים בערך היא שוקלת היום כ- 7.300 משהו כזה היא ילדה מאד פעילה זוחלת בעיקר אך גם מסתובבת בהליכה סביב רהיטים התפריט היומי שלה היום הוא כזה:
    6:30 קמה אוכלת בקבוק של מטרנה - 180 - 120
    10:00 סנדוויץ עם חומוס או גבינה או אבוקדו לפעמים ביצה
    13:00 מרק טחון של עוף ירקות תפו"א לפעמים קציצות ותפו"א
    15:00 מעדן
    עד 17:00 נותנת לה גם איזה פרי בחתיכות כמו מנגו אפרסק
    18:30-19:00 לפעמים 120 סמ"ק דייסה סמיכה בכפית או ביצה עם פרוסת לחם וממרח
    20:00 בערך 120 סמ"ק של מטרנה
    אשמח לקבל עוד רעיונות לגוון לה את התפריט ובפרט מזונות בעלי ערך קלורי גבוהה שתשמין קצת דבר נוסף עד איזה גיל עלי לתת לה מטרנה או שמא אני כבר יכולה לת לה חלב רגיל שאנחנו שותים בלי מטרנה
    אני מרגישה אבודה בכל הנושא הזה של תזונה ולכן אשמח לתשובה ממך
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תזונה לילדה בת שנה

הוספת תגובה

• מבקשת תגובה דחוף

לין
    10/08/2009

אני רואה שיש שקיבלו כבר תשובות אני ממתינה לתשובה דחופה בבקשה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחכה לתשובה דחוף

לין
    11/08/2009

היי זה כבר יומיים ברציפות שמדלגים עלי אני שאמח לתשובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפורום הזה לא רציני בכלל

לין
    12/08/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

מיכל אלומות-יהושע
    12/08/2009

הי לין,
    מגיל שנה ביתך בעצם יכולה לאכול הכל. את יכולה לתת לה חלב ניגר או להמשיך עם המטרנה. אני ממליצה בינתיים להישאר עם המטרנה וחלב לשלב לה מדי פעם, את יכולה גם לתת לה חלב עם דגנים.
    ישנם תינוקות שנולדים קטנים ושומרים על העקומה הנמוכה . במידה ושומרת על העקומה שלה ולא יורדת ממנה,וכן מבחינת התפתחות הכל תקין אין לך סיבה לדאגה.
    העשרת התזונה מתבססת על תוספת של מזונות קטנים בנפח ועשירים בקלוריות, כגון: טחינה,אבוקדו,פירות יבשים,חלבה.
    את יכולה לשלב אותם בתזונה שלה.
    נסי לדחות את המעדן את לתת רק את הדייסה סביבות 16:00-17:00 בכדי שתגדיל את הנפח של הארוחה ואת המטרנה ב-20:00. אל תתני דבר ביניהם.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו