מסרבת לאכול מוצקים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מסרבת לאכול מוצקים
    רויטל
    12/08/2009

שלום רב,
    בתי בת שבעה וחצי חודשים, אינה מוכנה לאכול מוצקים (רק יונקת).
    בפירות היא לא מוכנה לגעת רק בגרבר שזיפים. אם אני נותנת לה פרי שלם אז היא כן אוכלת קצת למרות שיש לה רק שלוש שיניים.
    ירקות היא גם לא אוכלת.
    היא מוכנה לאכול רק דברים שהיא מחזיקה ביד ואוכלת אותם לבד - כמו לחם או עוגיות בייבי ביס או עוגיות מטרנה (כשנותנים לה את זה היא אוכלת לאט לאט ומסיימת הכל ).
    גם אם אני נותנת לה חתיכות לחם קטנות לפה היא אוכלת - אני טובלת את הלחם כל פעם במשהו אחר.
    חוץ מזה היא לא מוכנה לאכול שום דבר. כבר ניסיתי מיליון דברים...
    גם מים היא שותה רק מכוס רגילה. קנינו לה כמה סוגים של כוסות מעבר אך היא לא מוכנה לגעת בהם (היא אף פעם לא שתתה מבקבוק). מכוס רגילה היא כבר שותה בלי שישפך לה.
    שאלתי היא מה ניתן לעשות ? מה אני יכולה לתת לה ?
    אני חייבת לציין שכשהתחלתי לתת לה טעימות בגיל 5 חודשים היא אכלה הכל ומאוד אהבה את זה אך כבר יותר מחודש היא לא נוגעת בכלום.
    תודה מראש על העזרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מסרבת לאכול מוצקים

הוספת תגובה

• דילגו עלי כבר מס פעמים ...

רויטל
    13/08/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי מירי

עדי גודל סולומון
    14/08/2009

נשמע שבתך קנאית מאד לעצמאות שלה! :-)
    שזה דבר חיובי, נסי ללכת עם זה ולא להלחם בזה - תני לה מאכלים שהיא יכולה להחזיק ולאכול לבד
    ירקות - חתכי מלפפון לאורך ותני לה את החלק הרך, גם פלפל היא יכולה לאכול באותו אופן, וכן ירקות מבושלים/מאודים, כגון גזר או קישוא (שוב, חתיכות לאורך)
    דגנים - בנוסף ללחם את יכולה לתת לה פסטה או קוביות תפו"א בגודל מתאים, כך שהיא תחזיק ביד ותאכל
    בשר - אפשר לתת חתיכות של עוף/ הודו או קציצות מבושלות - לוודא שזה רך מספיק
    ביצים - ביצה קשה בחתיכות או חביתה/מקושקשת
    בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו