מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קציצות דגיםרווית15/08/2009
שלום,
בהנחיית אחות טיפת חלב אני רוצה לתת לביתי בת ה 7 חודשים קציצות דגים ואין לי מושג איך להכין אותם. אשמח לקבל עזרה.
ודרך אגב נאמר לי גם להוסיף לתפריט שלה בשר בקר וגם זה אני לא ממש יודעת איך להכין עבורה.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קציצות דגים ובשר בקר
רוית16/08/2009היי,
אני יכולה להמליץ לך על אופן ההכנה ואת יכולה לנסות...
באופן כללי לא מומולץ לשים הרבה תבילינים וללא מלח בכלל בגיל הזה.
קציצות דגים:
את מבקשת מהקצב/דייג שיוציא לך את הפילה מהדגים (ללא עצמות) ושיטחון לך אותם.
בבית - דגים טחונים+קומץ כמון+ קומץ אגוז מוסקט+ פטרוזליה קצוצה+ חלמון ביצה או שניים (תלוי בכמות הדגים) מערבבת הכל ויוצרת כדורים ומעט משטיחה אותם לצורת קציצה.
טובלת בפירורי לחם ( תוצרת בית - מכמה פרוסות צימים ) שמה במחבתשלושכפות שמן קנולה ומטגנת עד להזהבה.
ניתן לפורר לחתיכות קטנות או לטחון בבלנדר תלוי בשלב התפתחות האכילה של הילד.
בנוגע לבקר, יש כל מיני ווריאציות. אני מכינה לבן שלי בולונז והוא חולה על זה
בולונז לקטנטנים:
500 גרם בשר בקר רזה טחון+בצל+בזיליקום+אורגנו+טימין+5 עגבניות טריות+ 3 גזרים+ כף רסק עגבניות טבעי.
טוחנת בבלנדר לחתיכות קטנות את בצל והגזר ומטגנת אותם עד להתרככות במחבת עם שמן זית.
מוסיפה את הבשר ומטגנת עד שהבשר מחליף את צבעו לאפור ומועכת עם כף מעץ לחתיכות קטנות.
טוחנת בבלנדר את העגבניות ומוסיפה למחבת, מוסיפה את כל התבלינים (טריים עדיף, ניתן גם יבשים) וממתינה על לרתיחה. לאחר מכם מוסיפה את הרסק מנמיכה את האש ומבשלת כ- 15 20 דקות.
זהו! את יכולה להוסיף לבולונז פסטה מאמי של מטרנה, פירה תפוחי אדמה ובטטות, אורז...
מאוד טעים!!
מקווה שעזרתי, אשמח לעדכונים אם נרשמה התלהבות מצד הגוזל.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנוגע לבקר
רוית16/08/2009הכמות שיוצאת היא גדולה אז את יכולה בהחלט לחלק למנות ולהקפיא!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
עדי גודל סולומון18/08/2009תודה רבה לרוית על המתכונים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ושאלה בנוגע לדג
דנה26/08/2009באיזה דג כדאי להשתמש?
יש דג עדיף מבחינת ערכים תזונתיים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדגים
מיכל אלומות-יהושע31/08/2009הי דנה,
מומלץ להגיש דגים עשירים באומגה 3 - סלמון,הליבוט,מרקל. ניתן לתת גם טונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)