מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תינוק בן חמישה וחצי חודשיםשרית19/08/2009
שלום
התינוק שלי שוקל 6.620 והוא בן חמישה וחצי חודשים. האחות בטיפת חלב אומרת שהוא באחוזון 10 (ירד מ50 ואחכ ל 25 ועכשיו 10)...
אני לא יודעת מה לעשות הוא אוכל יפה (גם ירקות ופירות) מתפתח יפה חייכן פעיל מאד..אז הוא נמוך ב 200 גרם מהמשקל שהוא אמור..מה אני יכולה לעשות??לדחוף לו אוכל יותר משהוא מסוגל- לא בא בחשבון..האם זה ככ משנה וכל כך בעייתי האחוזון הזה?? האם לא יותר חשוב שהילד פעיל, חייכן מגיב מתפתח "לפי הספר" מבחינה שכלית והתפתחותית???? למה נותנים כזאת חשיבות לאחוזונים הללו...200 גרם זה לא כל כך הרבה....
ורק שאלה:
הוא אוכל פירות- תפוח בננה ואגס האם מומלץ לתת עוד פירות בגיל הזה? או שזה מספיק מגוון?
אודה על התייחסותכן.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד דבר קטן
שרית19/08/2009הוא נולד 3300 ( אז הוא הכפיל את משקלו מאז הלידה..האם אין חשיבותלכל הנתונים שציינתי ורק המשקל עצמו והאחוזון מהווה אינדיקציה לנכון או לא נכון? לטוב אוו לא טוב???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)