מודאגת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מודאגת
    אור
    23/08/2009

היי,
    ראשית אני חייבת לציין שהפורום עוזר לי מאוד ותורם מאוד לבטחון שלי ולכן אני חייבת לשאול אתכם שאלה שאולי שאלתי דומה.
    בעוד שבוע וחצי בני בן 11 חודש. ילד מדהים, נעים, אוכל יפה.. נהנית מכל רגע....
    בחודש האחרון אני שומעת מכל מיני אנשים שרואים אותו, אם זה משפחה קרובה או חברים שהוא נראה גדול מאוד לגילו, קראו לו "סוסון כזה" בשפתם, וכל הזמן שואלים אותי בציניות מה אני נותנת לו לאכול. העניין הוא שלאורך כל הזמן אני נותנת לו תפריט בעצתכם ובעצת רופאים וטיפת חלב . תמיד אני עושה אחרי שאני מתייעצת וקוראת. ב 1 ליוני הוא נשקל בפעם האחרונה בטיפת חלב וזה היה 8200, יש לי עוד שבוע תור לטיפת חלב. (הסיבה שאנחנו מגיעים אחרי הרבה זמן לטיפת חלב כי עברנו דירה ועד שהתפנה תור). והסיבה שלא שקלתי אותו נניח בקופת חולים ראיתי שהוא עולה והכל בסדר. אני לעומת זאת לא חושבת שהוא גדול לגילו או שמן או מה שזה לא יהיה מה שכן הוא גבוהה מאוד (אני גבוהה) ובכל זאת התחלתי לדאוג אולי אני מגזימה עם האוכל אם אפשר בכלל להגזים. תרשו לי לרשום שוב את התפריט:
    8:00 - 240 - דייסה כל שהי, אני מגוונת לו בטעמים.
    10:30 - פירות. כמות נכבדת של כמה זוגי פירות
    13:00 - מרק ירקות עם הודו, ובחודש האחרון הוספתי קטניות, כל פעם משהו אחר.
    16:00 - 240 - אנפמיל (עקב פליטות שהיה קטן)נשארנו עם זה בהוראת רופא.
    18:00 - או מעדן או פרוסה עם גבינה, ביצה.
    20:30 - 200 דייסה מטרנה לילה טוב והולך לישון שעה אחרי.
    ישן כל הלילה.

מצטערת על האורך.. אבל אני רוצה לוודא שמה שאני עושה זה בסדר וסתם אנשים מעירים.
    המון תודה... אשמח גם לתגובות של הקוראות...
    יום טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מודאגת

הוספת תגובה

• תגובה

שימרית
    23/08/2009

היי,

התפריט נראה בסדר גמור,

הוא אוכל דברים בריאים וארוחות מסודרות-זה מצוין.

עצה ידידותית-תתעלמי...אנשים אוהבים להעיר בכל מה שקשור לתינוקות אם תקשיבי לכל אחד0-תהיי מבולבלת.

שיאכל שיהיה לו בתיאבון ושיהיה בריא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על ההתייחסות .. פיצית

אור
    23/08/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דילגתם עלי............

אור
    24/08/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו