מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תזונה לתינוק בן 5 חודשיםמיקי26/08/2009
שלום, הבן שלי בן 5 חודשים ובחודשיים האחרונים לרוב הוא אוכל סימילאק טופ פרי (ב-3 חודשים הראשונים בעיקר ינק ולעיתים מעטות קיבל גם את הסימילאק) עד גיל 3 חודשים הוא היה באחוזון 95 ומהרגע שהפחתתי את ההנקה ועברתי בעיקר לתוסף הוא ירד לאחוזון 25, בחודשים האחרונים הוא עלה ק"ג 1 ובגובה 4.5 ס"מ הוא רזה ונראה קטן לגילו, בנוסף הוא מתעורר הרבה בלילה כל שעתיים בערך ואוכל בערך 80 סיסי (כך גם במהלך היום) , מה עליי לעשות כדי לשפר את אכילתו ? האם להמשיך עם הסימילאק ולעבור לאדוונס במקום הטופ פרי?
אני נותנת את הטופ פרי כי אמרו לי שזה עוזר להפחתת הגזים אבל מאחר ואני לא מניקה הוא כבר לא סובל כלל מגזים, האם כל התקופה שהוא קיבל את הטופ פרי והיה ללא לקטוז זה הזיק לו?
הייתי רוצה לתת לו בלילה דייסה אבל רק למטרנה יש דייסה, מותר לשלב בו זמנית 2 חברות של תוספים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את בהחלט יכולה להוסיף דייסת מטרנה
אביבית27/08/2009יחד עם זאת, את יכולה גם לתת מטרנה ללא לקטוז במקום הטופ פרי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)







.jpg)
