שימוש במטרנה לילה טוב בגיל 3 חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שימוש במטרנה לילה טוב בגיל 3 חודשים
    הילה
    02/09/2009

שלום רב,

הייתי היום בטיפת חלב עם בתי בת ה-3 חודשים.
    בתי ממשיכה לעלות יפה במשקל וכיום שוקלת 6.700 ק:ג (אחוזון 90 לגילה).
    לאחר שסיפרתי לאחות והיא אכן ראתה בעצמה שהתנוקת שלי סובלת כבר תקופה ארוכה (למעלה מחודש) ממעין השתנקויות רבות ובולעת אויר בזמן ההאכלה מהבקבוק (של סימיליאק אדוונס 1), היא הציעה לי לנסות מטרנה לילה טוב קורנפלור או אורז ע"מ לראות אולי המרקם הדייסתי הסמיך יותר ימנע את זה.
    חשוב לי לציין שאני משתמשתבפטמות של MUM זרימה אטית ולמעשה התופעה הזו של בליעת אויר קרתה גם בזמן ההנקה או האכלה של של חלב אם שאוב. הנקתי אותה מלא עד גיל חודשיים ומאז הנקה חלקית שהולכת ונעלמת בהדרגה.
    שאלתי היא האם באמת כדאי לנסות את האופציה הזו בגיל כה קטן?
    על האריזה ראיתי שרשום שהאורז הוא מגיל 4 חודשים והקורנפלור רק מגיל 6 חודשים.
    ובכלל, היא אמרה לי שאפשר להוסיף את זה לסימילאק, מה שנראה לי לא הגיוני.
    הרי זו תערובת בפני עצמה שמוסיפים למים, לא?

אשמח לעזרתכן הדחופה.

תודה.
    הילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לילדה של הילה

בת-חן כהן
    03/09/2009

הי הילה
    הייתי שוקלת ללכת לרופא לבדוק אולי ההשתנקויות הללו לא קשורות רק באוכל אלא גם בנשימה.
    אולי האוכל הוא לא העיניין הרי היא לא פולטת. דייסת אורז/קורנפלור מיועדת לתינוקות שפולטים ומקיאים כל הזמן ויש סכנה שייחנקו מזה אבל זה לא נשמע לי המקרה שלך. אני מכירה כמה מקרים שנפתרו בדרך אחרת לא קשורה למזון.
    בררי ועדכני אותי.
    לשרותך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו