11 חודש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• 11 חודש
    אור
    11/09/2009

שלום,

בני בן 11 חודש. ילד מקסים נעים ואוכל יפה מאז ומתמיד.
    לי יש בעיה שאני מפחדת יותר מידי ולפעמים עוצרת אותו בזה. אני חוששת לתת לו לאכול ביד דברים גדולים לדוגמא, חתיכת לחם , את הקשה . חתיכה של גזר ארוך מבושל.. מחשש שהוא יחתוך חתיכה גדולה. עשיתי זאת פעם כמובן בהשגחה אבל הוא חתך חתיכה גדולה וזה נשאר בפה ומאוד חששתי ונבהלתי.
    אנימצד אחד לא רוצה לחסום אותו ומאוד רוצה שיחשף להכל וילמד לבד.
    איך אני מתגברת על החשש הזה? חשש מחנק? ובאילו דרכים אני יכולה לתת לו שלא יהיו מסוכנים?
    התחלתי לתת לו אוכל של גדולים מה שנקרא והוא אכול מצויין אבל רק חתיכות קטנות ואני נותנת לו.
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    11 חודש

הוספת תגובה

• דילגתם עלי.. אשמח לתשובה

אור
    14/09/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני חייבת תשובה

אור
    15/09/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אורלי יקרה

בת-חן כהן
    16/09/2009

הי
    אם את מפחדת תני לו את האוכל בחתיכות קטנות שהוא לא יוכל להחנק מהם גם אם יבלע אותם- פרוסות גזר, חתיכות לחם, ענבים חצויים לשניים. לא חייבים להרגיל אותם למאכלים גדולים הם אכן יכולים להיות מעט מסוכנים.
    בהצלחה!
    שנה טובה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו