מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גמילה מאכילה בלילהלי17/09/2009
שלום
ביתי בת 4 וחצי חודשים,
ארוחה אחרונה בערך 8-9 בערב בדרך כלל ישנה לילה שלם , לפעמים מתעוררת ב-5 5:30 לאוכל שוב.
לאחרונה השתבש לה הכל, היינו בחו"ל חודש ימים, כאשר נסענו לקח שבוע ימים להתאקלמות שלה וגם שם ישנה לילות שלמים.
מאז שחזרנו (שבועיים) היא קמה בלילה בשעה 2 או 3 ורוצה לאכול.
ניסיתי מטרנה לילה טוב ודייסת אורז זה לא עזר , היא הייתה קמה לאחר 3 שעות.
כמו כן רצוי לציין כי היא נכנסה למעון וכבר כמה ימים היא לא אוכלת כמו שצריך ביום.
בלילה האחרון ניסיתי לתת לה מוצץ , זה עזר בדיוק לחצי שעה
האם זה מוקדם לגמול אותה?? וכיצד ניתן לעשות זאת??
תודה לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה עם השאלה שלי?????? :-)
לי24/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי לי
עדי גודל סולומון24/09/2009נשנע שבתך שינתה את הרגלי האכילה שלה בשל שינויים שעברה/עוברת - חודש בחו"ל, כניסה למעון..וזה טבעי ושכיח. בנוסף בתך לא אוכלת כמו שצריך במעון לדברייך - כנראה שבלילה היא משלימה את הקלוריות. עצתי לך היא להמתין עוד שבועיים שלושה, אני מאמינה שדברים יסתדרו מעצמם והיא תחזור לשגרה. אגב אין צורך בדייסות "לילה טוב" למינהם, אם משקלה תקין. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)