שאלה חשובה....

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה....
    שימרית
    22/09/2009

שלום לכן,

הבן שלי קצת בעייתי בלאכול אוכל רגיל אוהב ואוכל אוכל מחיתי או רך כמו מנגו או מלון אבטיח ביד וגם בסקוויטים ,
    אבל אורז פסטה לחם בשום פנים ואופן לא למרות שאני ממשיכה לנסות כל הזמן השאלה שלי
    אם אני יתן לו לחם עם ריבה זה בסדר חשבתי שאולי בגלל שזה טעים ומתוק אז הוא כן ינסה,מה אתם אומרות?

בנוסף יש טריקים וספים לנסות להרגיל אותו לאוכל של גדולים או פשוט להמשיך לנסות?

תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה....

הוספת תגובה

• אפשר בבקשה תשובה

שימרית
    24/09/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקפיצה שוב

שימרית
    29/09/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה מדלגים עליי כל הזמן בבקשה תשובה

שימרית
    01/10/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

מיכל אלומות-יהושע
    01/10/2009

הי פיצית,

לא כתבת בן כמה בנך... נתון שחשוב להתייחס אליו...
    בכל מקרה, נראה כי התפריט שלו עשיר בסוכרים- פירות,ריבה,ביסקוויטים.
    חשוב לעבוד על ההרגלים כבר מגיל קטן ( לחשוף אותו כל הזמן למזונות אחרים ולא להתייאש. החשיפה צריכה להיות בסביבה חמה ולא מלחיצה. עדיף ליד שולחן אוכל) ,מכיוון שלתינוקות יש העדפה למתוק ולכן צריך ללמד אותם לאכול ולאהוב גם מזונות לא מתוקים.
    במידה וכבר בן 10 חודשים את יכולה להעשיר לו את התפריט במוצרי חלב (יוגורט לבן,גבינות וכו') אך אל תתחילי במעדנים מתוקים.
    בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו