מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פירות מרוסקים שנשארים שעתיים בחוץלילית24/09/2009
שלום,
אני מעוניינת שהמטפלת תרד עם הבת שלי בת 9 חודשים לגינה בשעות הבוקר.
אני רוצה שהיא תתן לה את הפירות המרוסקים בזמן שהן בגינה
המטפלת רוצה שאני אקנה לה גרבר ואני לא מוכנה
אמרתי לה שתרסק לה פירות בבית ותקח איתה בצנצנת ושאין בעיה שהפירות יחזיקו מעמד שעתיים בחוץ לפני שהיא מאכילה את הבת שלי.
המטפלת טוענת שזה לא תקין ועדיף גרבר
אשמח מאוד ליייעוץ שלכם בנושא
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
מיכל אלומות-יהושע29/09/2009הי לילית,
ככל שהפירות נמצאים זמן רב יותר בחוץ,כשהם מרוסקים,הם מאבדים יותר מהויטמינים שלהם.
לדעתי עדיף לרסק את הפירות כמה שיותר סמוך למועד האכילה וזה עדיף ע"פ גרבר.
בכל מקרה,אני לא בעד ההרגל של לצאת לגינה ולתת שם חטיף/ממתק/אוכל אחר. במידה ובאמת עוברות הרבה שעות שהיא לא אוכלת אז זה בסדר אך אם אוכלת ארוחת בוקר ב-6 היא יכולה לאכול את הפירות לפני היציאה לגינה ( 9:00).
בגיל 9 חודשים את יכולה כבר לנסות לתת לה אוכל אצבעות/פחות לרסק במידה ומראה סימנים לכך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך מכינים פירות מרוסקים<?
שרי10/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרסק ראשון
מיכל אלומות-יהושע10/02/2010הי שרי,
אני ממליצה על אידוי הפירות ( למשל תפוח ואגס) מכיוון שאידוי עוזר לשמירה על הערך התזונתי של הפרי כמה שיותר וכן מונע השחרה.
מומלץ לאדות במינימום זמן, לכן כאשר בנעיצת מזלג הפרי רך הוציאי אותו ואז תטחני.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הכוונה לאדות? לבשל במים רותחים?
שרי11/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת יכולהגם וגם
אמא11/02/2010גם לבשל במיים רותחים וגם לחתוך את הפרי לקוביות או פרוסות לשים במסננת מחוררת מעל סיר עם מיים רותחים על הגז, הפירות יתרככו מהאדים ואז תוכלי למעוך או לטחון ולהאכיל
חשוב לציין שהויטמינים נשמרים יותר טוב באידוי מאשר בבישול
אבל באמת שגם זה טוב וגם זה טוב
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)