זרעי פישתן לתינוקות ועצירות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זרעי פישתן לתינוקות ועצירות
    גלית
    24/09/2009

אני מטפלת ב- 3 תינוקות בני 5 חודשים ואני נוהגת לשים זרעי פישתן בפירות וקינואה במרק. אחד האבות שמע שזה לא טוב בגיל הזה - האם זה נכון ואם כן מאיזה גיל מומלץ זרעי פישתן.
    שאלה נוספת - אחת התינוקות 5 חודשים סובלת קשה מעצירות והקקי שלה יוצא מאוד קשה (עד שהוא יוצא - אני עוזרת לה על ידי הצמדת הרגלים לבטן וגירוי פי הטבעת בעזרת מגבון) - ההורים מאוד מודאגים - האם זה קשור לתזונה. היא אוכלת יפה מאוד פירות וירקות ואני משערת שהיא לוקחת טיפות ברזל.
    בתפריט פירות יש: בננה רכה, אגס, תפוח, ענבים אדומים ולבנים, אפרסק, טחינה, זרעי פישתן טחון.
    במרק ירקות יש: גזר, בטטה, קישוא, בצל, ברוקולי, סלרי, קינואה, עף ובסוף הבישול אני מוסיפה מעט שום.לעתים גם גרגרי חומוס/אפונה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• זרעי פשתן לתינוקות ופעוטות- עדיף לא

בת-חן כהן
    30/09/2009

שלום גלית
    אני לא בעד מתן זיערי פשתן לתינוקות ופעוטות. כדי לעזור לתהליך העיכול ולהלחם בעצירות אפשר להוסיף לאוכל שמן זרעי פשתן או אפילו שמן זית- בארוחת הפירות בבוקר.
    זה "משמן" טוב את צינורות מערכת העיכול ומשפר פלאים את תדירות וקושי היציאות. נסי זאת לזמן קצר ותיראי שזה עדיף!!!

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו