בן 9 חודשים, אוכל יותר מדי...?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן 9 חודשים, אוכל יותר מדי...?
    מאיה
    24/09/2009

בני בן 9 חודשים. אוהב מאוד לאכול עוד מרגע לידתו...עוד בבית חולים כשכל התינוקות אכלו 30 הוא אכל 70.
    כיום הוא נמצא בפעוטון וסדר יומו מתנהל כך:
    6:30 בקבוק-210 סמ"ק
    8:30 ארוחת פירות+ביסקוויט+טחינה
    11:30 מרק ירקות+עוף
    14:30 בקבוק-210 סמ"ק
    17:00 מעדן גמדים
    לאחר מכן אני נותנת לו או ביסקוויט או פרוסת לחם עם גבינה.
    20:00 בקבוק 210
    יש לציין כי הוא ישן לילה שלם. (כמו כן, הוא שוקל כרגע 9.8 וגובהו 75.5)
    בכל רגע שרואה אותנו אוכלים הוא מתחיל לבכות ונראה כי הוא רוצה גם לאכול... הוא עושה תנועות של אכילה עם פיו, ואנחנו די חסרי אונים.. אנחנו לא יודעים מאין נובעת ה"רעבתנות" הזו. האם מרעב אמיתי או שמא מ"גרגרנות" ורצון לטעום, לאכול ולנסות טעמים חדשים, שאין בזה כל רע, אך אנו חוששים שאם נמשיך לתת לו לטעום מכל דבר הוא יפתח הרגלי אכילה של אדם שמן.
    אשמח אם תעזרי לי... המון תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אוכל הרבה? לא בטוח...

בת-חן כהן
    30/09/2009

הי מאיה
    נראה כי בנך אינו סובל משום בעיה ואפילו מראה על התפתחות תקינה וחיונית.
    אם זאת אולי הייתי מוותרת על מרכיבים מסויימים בארוחותיו כדי שלא ישמין יתר על המידה -
    טחינה וביסקוויט בפירות הם מיותרים לילד שכמותו.

כאשר אתם אוכלים לידו תוכלי לשים לו על המגש טעימה ממה שאתם אוכלים ואם אין זה אוכל בריא לתינוק- תוכלי לתת לו משהו אחר כמו חתיכת פרי או ביסקוויט ואז יהיה שותף לארוחתכם, ובגלל שהורדת לו את הטחינה והביסקוויט בבוקר לא תרגישי מיוסרת עקב כך.

בהצלחה
    ותהני ממה שיש...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו