רעיונות למזון לתאומים בני 10 חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רעיונות למזון לתאומים בני 10 חודשים
    יפעת
    29/09/2009

שלום
    יש לי תאומים (בן ובת) בני 10 חודשים והם אוכלים כבר אוכל מוצק (בחתיכות קטנות) ומרסוק בלי בעיה.
    אני נותנת להם פירות ומרק עם עוף וירקות ומעדני חלב אבל הבעיה שלי שחוץ מהמזונות האלו אני לא יודעת איך אפשר לגוון להם קצת את התפריט
    הייתי שמחה לקבל רעיונות לעוד סוגי מזונות שאני יכולה לתת להם אבל אני לא מתכוונת למרק עם ירקות כאלו או אחרים אלה פשוט לעוד רעיונות חדשים.
    ניסיתי לדוגמא לתת להם את הפסטה של מטרנה אבל הם כמעט נחנקו מזה וביצה הם לא אוהבים בכלל (למרות שאני ממשיכה לנסות מדי פעם).
    תודה רבה מראש על העזרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• גיוון לתינוקות

בת-חן כהן
    30/09/2009

מומלץ להתחיל במזונות עשירים ומועשרים בברזל. מזונות כמו: בשר
    בקר, הודו ועוף, דגים- חשוב ובריא מאוד!!!, קטניות (אפונה/חומוס/שעועית/עדשים/פול), "דגניים לתינוקות" מועשרים בברזל, ירקות ופירות מומלצים כמאכלים
    ראשונים.

את לא חייבת לדאוג כל הזמן לגיוון אם כי ניתן לשלב בין המזונות- לעשות להם קציצות מגזר ובשר לדוגמא ועוד שילובים כמו אורז ועדשים (מג'דרה) וכדומה.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו