בן שנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן שנה
    אור
    04/10/2009

היי
    לפני שבועיים בערך כתבתי לכן בשאלה האם אני יכולה לוותר על בקבוק באמצע היום ובעצם לתת בבוקר ובערב לפני השינה ובשאר היום ארוחות מוצקים. עודדתן אותי ואמרתן ללכת על זה. מאוד שמחתי על התשובה והתחלתי בנסיונות.. הבעיה שזה לא ממש הולך אני מרגישה שבמשך היום הוא רעב לבקבוק לפי ההתנהגות שלו האם זה חמור?
    הוא שוקל 10400 והתפריט שלו כך:

8:00 - 240 cc

10:30-11:00 - מנת פירות

13:30- ארוחת צהריים. (אוכל כבר כמעט הכל אני משתדלת להכין ארוחה שתכיל בשר, ירק ופחמימה).

בדר"כ בשעה 16:00 בקבוק 180 cc, עכשיו בנסיונות נתתי לו מעדן אבל זה לא הולך....

18:00 - ארוחת ערב, פרוסה עם גבינה/טחינה/חביתה וכו'

20:30 - 21:00 - 200 cc מטרנה לילה טוב והולך לישון.

אשמח לעזרתכן.
    אורלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בן שנה

הוספת תגובה

• הי אורלי

עדי גודל סולומון
    06/10/2009

כוחו של הרגל :-).. נשמע שגם את וגם תינוקך מהוססים לגבי המעבר מבקבוק למוצק .אך אין סיבה. האם ניסית לתת רק יוגורט? ארוחת הביניים הזו יכולה גם להיות מדברים שהוא מכיר ולא רק יוגורט, למשל פירות או פרוסת לחם עם ממרח כלשהו. כדאי גם להציג ולהגיש את המנה בצורה שתעודד אותו ותעורר בו התלהבות, בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו