שיבולת שועל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיבולת שועל
    לימור
    12/10/2009

שלום, ביתי המתוקה בת 5 חודשים. בשבועיים האחרונים התחלתי לתת לה אחהצ מרק של ירקות מאודים מרוסק בבלנדר. הוספתי גם שיבולת שועל שאידתי גם (1-2 כפיות ), כך שהתוצאה הסופית היא מרק נוזלי אחיד במירקמו. שאלתי היא, האם זה בסדר לתת לה שיבולת שועל כל יום? האם אין סכנה שמערכת העיכול שלה תתרגל לזה? (אתמול לא הספקנו לתת לה את המרק ובלילה היתה באי שקט נראה לי סביב כאבי בטן). אני מוסיפה שהיא לא מוכנה לאכול מבקבוק (רק על הנקה מלאה) לכן התחלנו עם הירקות והשיבולת שועל כמנה שתשביע אותה עד שאני חוזרת מהעבודה. אוכלת כ 80 גר מזה כל יום. מה דעתכן? תודה מראש על הייעוץ העזרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיבולת שועל

הוספת תגובה

• אפשר לקבל תשובה בבקשה?

לימור
    14/10/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיבולת שועל

בת-חן כהן
    20/10/2009

הי לימור
    באופן עקרוני שיבולת שועל לא יכולה לגרום להתמכרות ולכן לא הייתי מקשרת את כאבי הבטן אליהם.
    אם תתעקשי מספיק ותחליפי מספיק בקבוקים היא גם בסוף תאכל מבקבוק- אם זה חשוב לך...
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו