האכלת מטרנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האכלת מטרנה
    ליטל
    18/10/2009

שלום.
    בני בן 4 חודשים כבר חודש אוכל מטרנה אך לא מתלהב ממנה .
    מזה 5 ימים שהוא לא מסיים בקבוק של 120 מל בכל ארוחה (אני מאכילה 5-6 האכלות ביום)
    משקל: 6,180 וגובה 66 ס"מ אחות בטיפת חלב אמרה שזה לא מספיק ואתן לו דיסת קורנפלור.
    אציין שהוא חיוני, מתפתח יפה לגילו ברוך ה'.
    שאלתי: האם כדאי כבר להתחיל בירקות ופירות? האם יש ממה לחשוש בקשר להתפתחותו כי במטרנה יש מרכיבים חשובים? מה כדאי לעשות?
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האכלת מטרנה

הוספת תגובה

• שכחתי להוסיף

ליטל
    18/10/2009

נסיתי לתת לו גם סימילאק- הקיא וגם אופטימיל- בכלל לא הסכים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מטרנה

ליטל
    18/10/2009

ובכלל כמה מ"ל מטרנה הוא צריך לאכול ביממה???
    תודה. מחכה לתשובה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמות מטרנה ביממה

tuly82
    18/10/2009

לפי המשקל אמור לאכול 927 סמ"ק ביממה - בחישוב של 6 ארוחות ביממה זה יוצא 154 סמ"ק בכל ארוחה. הוא כמובן יכול לאכול קצת יותר או פחות בארוחה זו או אחרת - מה שחשוב זה הכמות היומית וכמובן העלייה במשקל.

הנוסחה לחישוב היא: משקל בק"ג כפול 150 לחלק למס' הארוחות היממה = כמות בכל ארוחה
    דוגמה:
    6.18 ק"ג כפול 150 = 927 סמ"ק לחלק ל-6 ארוחות = 154.5 סמ"ק בארוחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

ליטל
    18/10/2009

תודה לך. אבל הוא לא אוכל כך...
    והמשקל מדאיג...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לליטל

לינור
    18/10/2009

היי ליטל,
    בני בגיל של בנך עם אותם נתונים שאת מתארת , לי אמרו בטיפת חלב שאומנם באחוזון 25 אך כל עוד הילד חיוני מתפתח ועולה במשקל לתת לו לחיות בשקט.
    אז לא יהיה לך ילד שמן אז מה ? העיקר שיהיה בריא .
    אני לא יודעת אם זה ילד ראשון או לא אך מהניסיון המועט שלי (ילד שני) מיותר להכנס ללחץ מיותר כל ההנאה והכיף נעלמים כל כך מהר ולא תאמיני עד כמה ילדים מרגישים בלחץ שלנו
    גדלי אותו בנחת!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו