לא מעוניינת בפירות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מעוניינת בפירות
    חופית
    19/10/2009

שלום רב,
    ביתי בת 11.5 חודשים. עד לפני כשבועיים הייתה אוכלת את מנת הפירות שלה - אומנם לא בשימחה אבל זה היה מספיק בשביל להשקיט את הלב שלי שהיא מקבלת קצת פירות במהלך היום.
    עכשיו היא פשוט מתנגדת בתוקף רב לנגוע בפירות - אפילו לא ביס. זה נמשך כבר כמה ימים טובים ומדאיגים. אני מנסה לתת לה לאכול בננה (כמו הגדולים) והיא אוכלת ממנה בקושי חצי ובזה זה נגמר. אני מרגישה שאולי התפריט שלה לא מוצא חן בעיניה.
    התפריט שלה הוא כזה:
    07:30 - 240 בקבוק
    10:30 - היה פירות אבל עכשיו או חצי בננה או ארוחת בוקר קלה של ביצה עם גבינה ופרוסת לחם.
    12:30 - 13:00 - ארוחת צהריים (שאני מועכת ונראה לי שאני צריכה לעבור לשלב יותר מתקדם ממעיכה...) ירקות, הודו, קטניות או פחמימות.
    16:30 - 17:00 - מעדן
    19:30 - 20:00 - בקבוק.
    אז ככה - יש לי הרגשה שהתפריט כבר ממש משעמם אותה ושהוא לא מתאים לה וגם לא מבחינת ההגשה (מעיכה) ועניין הפירות גם מדאיג אותי. ושאני מחסירה כאן משהו...
    מה אתן מציעות לי לעשות??
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא מעוניינת בפירות

הוספת תגובה

• למה דילגתם עליי?

חופית
    19/10/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פירות לתינוקת

בת-חן כהן
    20/10/2009

הי חופית
    תמשיכי לתת לביתך את התפריט לפי השעות הנוכחיות אבל את יכולה לגוון:
    במקום פירות ב10:30 לתת לה גבינה עם לחם וביצה ואפשר גם אבוקדו, טחינה, וירקות שונים
    בצהריים תגווני לה- עוף/ בק// הודו/ דג/ עם ירקות שונים ומשתנים ולמעוך עם מזלג זה בדיוק מה שהיא צריכה בגילה- היא עוד לא בשלה לעבור למוצקים לא מעוכים
    ב6:30 תני לה מעדן את יכולה בשלב הזה לנסות גם את הפירות. יש כלי בסופר פארם ובחנויות לתינוקו שהוא מחזיק את הפרי בתוך רשת והם לועסים ומוצצים אותו כשהם אוחזים בידית וזה גם מפתח את התקדמות האכליה והם אוכלים כך פירות בכיף. את יכולה גם לגוון לפעמים לחצי פיתה עם חומוס או טחינה או גבינה

תמשיכי עם הבקבוק אח"כ...
    זה נשמע ממש בסדר
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו