מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צואהאור20/10/2009
היי
ראשית חייבת לציין שהפורום מעולה ואני נעזרת בו במון. תודה!
בני בן שנה ושבועיים. אוכל יפה מאוד, ילד נעים, שמח, שוקל 10400 הכל מצויין.. תודה לאל.
ציינתיבפניכן אתהתפריט ותמיד אישרתן לי אותו אז לא אציין אותו שוב. שאלתי היא, בימים האחרונים הצואה שלו קצת מוזרה וזה אומר ביחס לימים שלפני.. אני לא בטוחה שזה שלשול אבל אתאר (צר לי מראש על התיאורים) ה נוזלי מידי לדעתי והכי חשוב שהוא מוציא את מה שהוא אכל.. לדוגמא אפונה. היא הופיעה בצואהבדיוק כמו שהוא אכל.. מצטערת שוב על התיאורים וגם ירקות למינהן.
האם זה בסדר? אני צריכה לבדוק את זה לעומק?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אל תדלגו עלי זה חשובבב
אור20/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי אורלי
מיכל אלומות-יהושע21/10/2009מערכת העיכול של התינוקות עדיין לא מפותחת לגמרי ולכן ישנם מזונות שלא מתעכלים במלואם (תירס, אפונה..) והם יוצאים בצואה.
מבחינת המרקם- ייתכן שינוי עם שינוי תזונתי/מחלה ועוד. חכי מספר ימים, אם לא חוזר למרקם נורמלי התייעצי עם רופא הילדים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)