תזונה בגיל 10 חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תזונה בגיל 10 חודשים
    רויטל
    29/10/2009

שלום רב,
    בתי בת 10 חודשים אך לצערי היא עוד לא אוכלת ארוחות מלאות. היא לא ככ אוהבת פירות (במיוחד מרוסקים - היא אף פעם לא אכלה) היא אוכלת פרי אחד ביום חתוך לקוביות. כך גם ירקות - ירק אחד או שניים חתוכים לקוביות לפעמים בתוספת בשר אך לא כל יום ולא נראה לי שבכמויות מספקות. גם מרק היא לא מוכנה לאכול. מה שהיא אוהבת זה קוטג (לפעמים יכולה לסיים כמעט קופסא שלמה) ולחם. היא כן אוכלת דברים אחרים (מה שאוכלים בבית - כמו אורז ופסטה) אבל לא בכמויות גדולות. חוץ מזה היא יונקת. מאז שנולדה היא לא ינקה מסודר. בגיל חודשיים התחילה לסרב לינוק מצד מסויים (למשך חודשיים) ואחכ חזרה לינוק משני הצדדים אך כל פעם יונקת רק מצד אחד לכן תדירות ההנקות היא יחסית גבוהה. גם בלילה היא מתעוררת מספר פעמים להנקות.
    אני לא ככ יודעת איך לעודד אותה לאכול ארוחות מסודרות. היא תמיד מתחילה לאכול יפה ואחרי שתי דקות כבר מנסה לקפוץ מהכסא.
    מה ניתן לעשות כדי לעודד אותה לאכול יותר מוצקים ?
    אני יודעת שבגילה ילדים כבר בקושי יונקים במשך היום... ואצלה נראה לי שבערך 80 אחוז מהתזונה עדיין מבוססת על הנקה בלבד.

תודה מראש
    מירי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תזונה בגיל 10 חודשים

הוספת תגובה

• האכלת תינוקות

סיגל מן
    01/11/2009

אין דבר שיותר מטריד בהיותנו אימהות ,כמה אכל הילד?והאם זה מספיק?
    הדרך הנכונה זה בעצם לשלב את המוצק אליו מתרגל הילד לבין הנוזל שזה בעצם הביטחון שלנו...
    אני בבוקר כמנת פתיחה דואגת לתת מנה של 180 ממ"ל גלציגריס שוקו של בייבי ביס לאחר מכן בהפרש של שעתיים מעדן בריאותי /יוגורט.{אפשר עם פירות}
    לאחר מכן דואגת לתת בשעת צהריים ארוחה בשרית בדרך כלל אורז רך מנת תפוחי אדמה ועוף רך
    חשוב שהאוכל יהיה רך ולא יבש זה מאוד מקל על ההאכלה.
    אחר הצהריים יקרות חתוכים הבכל מיני צורות זה מאוד וכן חטיך תזונתי משתדלת פתיתי אורז בייבי ביס,חוץ מזה בערה גבינות ולהשלמה דייסת בייבי ביס בטעם סולת ושיהיה לילה טוב!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין שום יתרון לדיסות שוקו

שלומית
    01/11/2009

יש הרבה יותר מאכלים טובים ומזינים לתינוק ,לא צריך לתת דיסות אם הילד במשקל תקין,זה סתם משמין.אבל מה לא עושים למען הפרסומת .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו