הצילו גזים!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הצילו גזים!!!
    לירוני
    30/10/2009

הי ,
    אני אמא טרייה לשגב ואלה בני 3 שבועות. בביה"ח נתנו להם לאכול מטרנה ולכן המשכתי עם זה גם בבית. אני לא מניקה ולא שואבת. החל מהשבוע שגב מתכווץ מכאבי בטן ממש לאחר כל ארוחה ובוכה תוך שהוא מפליץ וממש צורח מכאבי בטן. לאלה אין בעיה (תודה לאל טפו טפו) התייעצתי עם הרופא אמר לי לקנות בייבי זים ואמר שלא כדאי להחליף לו לסימילאק כי סימילאק עושה יותר גזים. אני אובדת עצות וכואב לי לראות אותו ככה אנא עזרו לי מה דעתכן? אני חוששת להחליף לו לתמ"ל אחר שלא יעשה לו בלגאן בבטן...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הצילו גזים!!!

הוספת תגובה

• תוספת לשאלתי

לירוני
    31/10/2009

אז הצחות שלו הכריעו והחלפתי לסימילאק אדוונס והילד נראה יותר רגוע רק שעדיין יש לו גזים ללא יציאה ופחות נאנק מכאבים הייתכן שכבר יש שינוי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גזים

בת-חן כהן
    04/11/2009

שלום לירון
    רוב התינוקות סובלים מגזים בחודשים הראשונים לחייהם- זו אינה תופעה חריגה ובטח שלא מסוכנת
    הבשורה הטובה היא שזה עובר בסוף, והבשורה הרעה היא שזה יכול להמשך מס' חודשים ולא תמיד החלפת הפורמולה עוזרת

יש כל מיני תכשירים טבעיים להרגעת התופעה
    רב התכשירים מרגיעים אותנו- ההורים ולא את הילדים.
    יש את ה"גלי-קל" ואת ה"זים-קל" שאת יכולה לנסות, כמו כן עיסוי בבטן יכול לעזור מאוד לשיחרור הגזים.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו