האכלה בלילה ילד בן שנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האכלה בלילה ילד בן שנה
    ל
    01/11/2009

שלום,

בני בן שנה ושבועיים, משקל תקין אני מניחה שסביב ה - 10.5 ק"ג. מהלידה ועד 8 חודשים העלה משקל בקצב יפה, אולם ב -8-10 חודשים ,הוריד את כמות האוכל(אולי גם שיניים) וכתוצאה מכך ירד במשקל, החלמ - 10 חודשים חזר אלכול טוב והעלה משקל. אציין כי הוא תמד אכל טוב (ינק בן 8-11 פעמים ביום) ומ 9 חודשים הפסיק לינוק, אבל עדיין המשיך לבקש בקבוק בלילה.
    התפריט היומי נראה כך:
    3-5:30 - בקבוק
    8:00 - דיסה
    10:00 - פרי
    13:00 - צהריים (בשר, ירק ופחמימות)
    16:00 - גבינה צהובה/אבוקדו/תירס..
    19:00 - חביתה/פשטידה. - ארוחה שהוספתי לאחרונה (5 ימים) לראות אם זה יוריד את הכמות בלילה
    20:00 - בקבוק לפני שינה לרוב 240 לפעמים פחות
    23:00 - 24:00 - בקבוק 240 - 180

ב3 שבועות האחרונים הוא הוסיף לעצמו בקבוק. אני נותנת לו בקבוק ב -8 בערב לפני השינה, אח"כ הוא מתעורר ב - 23:00 - 24:00, לפני כן במשך חודש הוא ויתר על הארוחה.
    אני נותנת ו סימילאק, אולם ניסיתי גם מטרנה לילה טוב וניסיתי הוסיף דייסה לבקבוק, אבל זה לא עוזר.
    בלילה אם אני נותנת לו מים הוא ממש כועס ורוצה חלב.

אציין כי יש לו כ - 3-4 יציאות ביום, ככה זה היה מאז הלידה.
    המשקל שלו תקין, ואפילו נראה קצת רזה (ילד גבוה)
    האם זה לא יותר מדי ארוחות? האם זה כתוצאה מהיציאות?
    איך ניתן להפחית את כמות הארוחות בלילה?
    תודה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האכלה בלילה ילד בן שנה

הוספת תגובה

• האכלה בלילה

בת-חן כהן
    04/11/2009

שלום ל
    לא תמיד אנחנו יכולות לשלוט על הרעב והשובע של ילדינו- יש להם את המנגנון שלהם אשר הם שולטים עליו.
    אם בנך אוכל יפה וגדל יפה ומתפתח יפה זה הסימן שהכל בסדר.
    יכול להיות שאם תנסי "להלחם" איתו ולא לתת לו ארוחה בלילה אלא יחס וליטופים הוא יתרגל כעבור מספר לילות לוותר על הארוחה.

לגבי דייסה- זה יכול להיות פיתרון אבל לא בהכרח יצליח.
    את יכולה לעשות כל דייסה על בסיס מים ולא חלב- דייסת קוואקר אינסטנט או דייסת סולת (הקוואקר יותר מומלצת ובריאה)

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו