תינוקת בת שבוע וחצי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוקת בת שבוע וחצי
    אש
    04/11/2009

ילדתי לפני שבוע וחצי תינוקת בשבוע 38+1 במשקל 1.982 ק' . שוחררנו מביה"ח לפני כארבעה ימים כאשר משקלה ,שישה ימים לאחר הלידה, היה 2.00 ק'. אתמול שקלנו אותה בטיפת חלב והיא שקלה 2.092 ק'. אחות טיפת חלב אמרה שהגדילה שלה טובה.
    לצערי אין לי מספיק חלב. עד אתמול שילבנו חלב אם שאוב עם סימילאק ואתמול החלטנו להפסיק עם השאיבה. עד היום ובשלושה ימים אחרונים היא קיבלה סה"כ 60 מ"ל כל 3 שעות. בימים האחרונים היא מעניינת לאכול עוד יותר ומראה סימניי רצון לאכול כבר כשעתיים לאחר ההאכלה האחרונה. ראיתי שהכמות המומלצת היומית היא 120-150 מ"ל לקילו, מה שאומר שהכמות שאנו נותנים גדולה מידי. האם נכון? האם לא מומלץ להגדיל את הכמות לאור דרישתה של הילדה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תינוקת בת שבוע וחצי

הוספת תגובה

• שבוע וחצי

בת-חן כהן
    04/11/2009

שלום אש

המון מזל טוב!!!

אני לא הייתי ממהרת להפסיק את ההנקב אף פעם לא נגמר החלב לפעמים צריך להתעקש קצת יותר
    אבל ממש א נורא גם מטרנה זה טוב.
    היא יכולה לאכול כל 3 שעות 80 מ"ל העיקר שתהיי שבעה ולא תקיא כי הארוחה גדולה מידי.
    לתינוקות אשר נולדים קטנים ישנה תקופה בה הם אוכלים יותר כדי להשלים את משקלם ולכן אם היא עדיין צבקש כל שעתיים לאכול פשוט תתני לה.

שוב- מזל טוב והמון הצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו